Suomi
Gamereactor
uutiset
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

Vihaiset venäläiset vuosivat alkuperäisen S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobylin konsoliversion nettiin

Venäjän täysimittainen sota Ukrainassa vaikuttaa pelimaailmaankin tavalla ja toisella.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kehittäjä GSC Gameworld pitää majaansa Ukrainassa, ja Venäjän hyökkäys maahan on tietenkin vaikuttanut heidän elämäänsä tavalla ja toisella. Firma on ottanut asiaan isänmaallisen lähestymistavan, mikä ei ole miellyttänyt pelitalon venäläisiä (entisiä?) asiakkaita.

Vihaiset venäläiset Twitchin käyttäjät Nevazhno, Kto' ja 'Velichaishii' ovat tietojen mukaan vuotaneet maailmalle tulossa olevan konsoliversion pelistä S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl vastalauseena firman tavalle kohdella venäläisiä kuluttajia.

PC Gamerin mukaan venäläinen käyttäjä on jakanut maailmalle pätkiä salaisesta konsoliversiosta ja liittänyt mukaan asiakirjan, jossa hän syyttää GSC Gameworldia venäläisten fanien syrjinnästä, ja lisäksi firma rohkaisee lahjoittamaan rahaa ukrainalaiselle Come Back Alive Foundationille.

"I hope that everything ends with this. It doesn't matter how I got it, what's important is that I didn't lie, and this is not some fan mod... this leak was made out of a desire to achieve justice, which I saw in revenge by any means at all. This was a cry from the soul."

Monen länsimaisen pelaajan mielipide venäläisen fanin harmiin on varmaankin luokkaa "no voi kyynel".

GSC Gameworld ei ole kommentoinut, onko kyseinen vuodettu konsoliversio aito.

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä