Suomi
Gamereactor
uutiset
Braid

Viikon Live Arcade

Tasohyppelyä Xbox 360:lle

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Xbox 360:n netissä on tänään julkaistu tasohyppelypeli Braid. Pelin voi ostaa ja ladata Xbox Live Arcade -kanavalta 1200 pisteen hintaan. Ensisilmäyksellä yksinkertaiselta Mario-kloonilta vaikuttava Braid kätkee sisäänsä monimutkaisia pulmia, joiden ratkaisemiseksi on hallittava aikaa eri tavoin. Aikaa voi esimerkiksi kelata, se saattaa kulua vain pelihahmon liikkuessa tai pelaajan on hidastettava aikaa paikallisesti sijoittelemalla aikakuplia. Joka pelimaailman teema on erilainen, ja pulmat vaikeutuvat pelin edetessä. Innokkaimmat ovat jo ehtineet kutsua peliä tasohyppelyiden Portaliksi, koska pelin juju on aivan jossain muualla kuin pelityyppi antaisi odottaa.

Braid
Braidin graafinen tyyli on varsin maalauksellinen. Kaksiulotteisuudessa on edelleen oma viehätyksensä, vaikka kolmiulotteiset pelit hallitsevatkin pelitarjontaa.
BraidBraid
Ensimmäisessä avainpulmassa pelaajan on hypättävä alas monttuun, nyysittävä avain sitä kantavalta otukselta ja kelattava itsensä takaisin ylös. Avain pysyy pelaajan matkassa kelatessakin. Helppoa - vielä tässä vaiheessa.
BraidBraid
Pelaaja kerää kentistä palapelinpalasia, jotka muodostavat yhden kuvan päähahmon menneisyydestä.
Braid
Braid
Braid
Braid
Braid

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
BraidScore

Braid

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Xbox Live Arcade -verkkokaupassa julkaistu Braid on priimatavaraa kaikin puolin. Tällaisia pelejä ei ole koskaan liikaa.Ladataan seuraavaa sisältöä