Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset

Virtual Console laajenee

Aprillipelit tulossa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Huhtikuun ensimmäisen päivän kunniaksi Gamereactor päätti hassutella. Alla siis tämän vuoden aprillipila:

Nintendo on ilmoittanut Virtual Consolen laajentuvan jälleen. Äskettäin Wiin pelinlatauspalveluun lisättiin Commodore 64 -pelikirjasto, ja pian Virtual Consolesta voi ladata myös Dreamcast-pelejä. Nintendon mukaan ensimmäisten Dreamcast-pelien joukossa myyntiin tulevat Chu Chu Rocket ja Project Gotham Racing -sarjan esi-isä Metropolis Street Racer. Dreamcast-pelien hinnaksi tulee 1200 Wii-pistettä, joten ne ovat latauspalvelun kalleimpia pelejä.

Nintendo emuloi myös Dreamcastin VMU-muistiyksikköä niissä peleissä, jotka alunperin sisälsivät muistikortille ladattavan pikkupelin. Wiin kautta voi ladata DS:lle pienen demon, joka säilyy käsikonsolin välimuistissa sen sammuttamiseen asti.

Dreamcast-pelien saapuminen Wiille on hyvä uutinen myös muille Virtual Console -pelajille, sillä pelien suuren koon takia Nintendo on julkaisemassa uutta firmware-päivitystä, joka mahdollistaa ladattavien pelien pelaamisen SD-muistikortilta. Pelit tulevat kuitenkin olemaan sidottuja siihen Wii-konsoliin, jolla ne on ostettu piratismin ehkäisemiseksi.

Firmware julkaistaan Euroopassa tänään, ja toimituksen Wii vilkuttikin aamulla iloisesti sinistä. Ensimmäisiä Dreamcast-pelejä joudutaan valitettavasti odottamaan perjantaihin 11.4. asti.

Shenmueta odotellessa...

Virtual Console laajenee
Virtual Console laajenee
Virtual Console laajenee


Ladataan seuraavaa sisältöä