Suomi
Gamereactor
uutiset
The Acolyte

Voit nyt ennakkotilata The Acolyte's "Darth Teeth" -kypärän

Keräilyesine sopii täydellisesti Sith Lord -koulutukseen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kaikille niille, jotka kannattavat Star Wars: The Acolyte -pelin pimeää puolta ja toivovat olevansa samanlaisia kovanaamoja kuin pahin Sith Lord - ​​ole iloinen, sillä voit nyt ennakkotilata The Black Series Darth Teeth -kypärän Hasbrolta.

Disney ei ole vielä paljastanut hahmon nimeä, mutta kutsuu häntä virallisesti vain "The Strangeriksi", jotta hän ei spoilaisi mitään. Hahmo sai nopeasti lempinimen Darth Teeth kypärän ilkeän virnistyksen vuoksi, jossa näkyy kaksi riviä teräviä hampaita. Kypärää voidaan käyttää yksinään ja sitä on saatavilla yhdessä koossa. Kypärä on erittäin paljon yksityiskohtia ja jos käännät sen ylösalaisin, näet valaistun sisäpuolen.

Voit myös painaa kypärän kyljessä olevaa painiketta kolmen sekunnin ajan käynnistääksesi kypärän lähes tunnin mittaisen keräilijän näyttötilan. Se on virallisesti lisensoitu kypärä niille, jotka haluavat viedä roolipelit aivan uudelle tasolle. Sen hintaa ei ole kiveen hakattu, mutta viimeisin hinta on 99,99 dollaria, ja sen voi nyt ennakkotilata osoitteessa Entertainment Earth. Kypärän odotetaan ilmestyvän elokuussa 2025.

The Acolyte

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä