Suomi
Gamereactor
lifestyle

Voit pian pelata pelejä BMW-autollasi ohjaimen avulla

AirConsole-sovellusta parannetaan, samoin kuin monia muita viihdejärjestelmiä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

BMW on siirtynyt CES: ään paljastamaan liudan suunniteltuja päivityksiä viihdekokemuksiinsa autoissaan. Sen lisäksi, että BMW on luvannut lisää pelejä ja sovelluksia ajoneuvoihinsa, BMW on luvannut, että pian käyttäjät voivat pelata pelejä todellisella videopeliohjaimella. Ei ole ilmoitettu, milloin tämä ominaisuus otetaan käyttöön, mutta tiedämme, että se toimii Bluetoothin kautta ja että se saapuu joskus vuonna 2024.

Tämän lisäksi BMW lupaa, että tuki on tulossa, jotta käyttäjät voivat katsella videosisältöä uusimpien BMW 7-sarjan autojensa keskusnäytöltä. Tämä tarkoittaa, että pian voit katsella TiVoa ja muita elokuvia ja TV-sarjoja tarvitsematta istua auton takaosassa. BMW vahvistaa myös, että tuki muille videoiden suoratoistoalustoille on kehitteillä.

BMW käytti myös CES-ulkonäköään näyttääkseen, kuinka AR-laseja voidaan ja tullaan käyttämään "rikastuttamaan ajokokemusta tulevaisuudessa". Tähän sisältyy navigointiohjeiden, vaaravaroitusten, viihdesisällön, latausasemia koskevien tietojen ja pysäköintitilanteissa avustamisen tarjoaminen. Tämä on sen lisäksi, että se esittelee ja esittelee ääniavustajansa LLM: n, joka on pian valmis saamaan täyden käyttöönoton.

Voit pian pelata pelejä BMW-autollasi ohjaimen avulla
BMW
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä