Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Diablo IV

Voita Diablo IV Limited Collector's Box

Voittaja julkistetaan tänään GR Live -lähetyksen päätteeksi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Diablo IV on julkaistu. Muutaman Early Access -päivän jälkeen Blizzardin odotettu roolipeli on saatu PC:lle, Playstation 4:lle (ja 5:lle), Xbox Onelle ja Xbox Series X:lle (ja S:lle).

GR Liven lähetys pyhitetään tänään Diablo IV:lle, ja luvassa on kahden tunnin erikoislähetys. Seuraamaan pääsee GR Livessä alkaen tavalliseen aikaan klo 17.00.

Pohjoismaissa yksi onnellinen voittaja vie kotiin Diablo IV Limited Collector's Boxin, jossa on mukana muun muassa Candle of Creation, Occult Mousepad, Cloth Map of Sanctuary, Pin of the Horadrim, Collector's Edition Art Book ja vielä muutama Matted Fine Art Printia. Ja tämä kaikki Diablon teemalla olevassa erityisessä laatikossa.

Suuntaa siis kilpailusivulle ja vastaa kysymykseen:

Mitkä jumaluudet loivat Sanctuaryn?

Kisa päättyy tänään klo 18.00, ja voittaja julkistetaan GR Liven lähetyksen lopulla. Muista siis vastata kilpailusivulla kysymykseen ollaksesi mukana kisassa.

Diablo IV

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä