Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Voita Logitech G923 -ratti osallistumalla The Crew 2 -turnaukseen

Mahtavia palkintoja jaossa, joten riennä pelin pariin ajamaan se paras aika.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

The Crew 2 on vielä vuosia julkaisunsa jälkeenkin iso menestys. The Crew Motorfest siintää tulevaisuudessa, joten on aika juhlia Ivory Towerin jatko-osaa vielä kerran ison turnauksen voimin.

HQ

Oletko Pohjolan paras The Crew 2 -pelaaja? Nyt on tilaisuus se todistaa, ja voittaa muun muassa Logitech G923 -ratti ajamalla se nopein aika. Avaa pelissä siis Popular-tila päästäksesi mukaan "Live Extreme Series Episode 2" -tapahtumaan, jossa on ajettava nopein mahdollinen aika.

On tärkeää tallentaa koko kisa mukaan lukien lopun tulostaulu, jotta tekemäsi aika voidaan varmentaa. Voittajien täytyy pystyä osoittamaan niin video kuin kuvakin ajoistaan jälkikäteen. Osallistua voi millä tahansa alustalla.

Osallistua voi heti, joskin sen Popular-tilan saamisessa kestää itse pelissä muutama tunti. Omaa aikaansa voi aina parantaa ja päivittää aina viikkoa ennen turnauksen päättymistä 23. helmikuuta.

Ensimmäinen palkinto on jo mainittu Logitech G923 -ratti, toisena ja kolmantena ovat sitten G435-kuulokkeet. Jos olet ensimmäisen sadan ilmoittautuneen joukossa, pääset mukaan arvontaan muikeista The Crew 2 -vaatteista.

Voit osallistua käväisemällä turnaussivulla.

The Crew 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
The Crew 2Score

The Crew 2

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Laaja, monipuolinen ja värikäs, mutta myös eloton, puutteellinen ja turhauttava.

0
GR Livessä tänään The Crew 2

GR Livessä tänään The Crew 2

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Uusi viikko on alkanut, ja GR Livessä on työn alla peli, jossa ajetaan niin ilmassa, kaduilla kuin merelläkin, eli Ubisoftin The Crew 2. Tähän liittyy myös...



Ladataan seuraavaa sisältöä