Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Voita mahtava monitori, ja rautaa pelaamiseen The Crew 2 -kilpailusta

Jos kerran olet Pohjoismaiden paras {The Crew 2} -kuski, miksi vain kehuskelet sillä? Riennä siis voittamaan kivoja palkintoja taidoillasi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

EDIT 16.4.2021

Kilpailu on edelleen käynnissä, ja kärjessä on tapahtunut merkittävä muutos. Kärjessä komeilee kotimainen mursu PS4:llä perässään yhtä kotimainen Termiitti_92 PS4:llä. Kolmantena on sitten tanskalainen Jakob Kastrupsen PS4:llä.


  • 1. mursu, 02:42.952, PS4

  • 2. Termiitti_92, 02:44.968, PS4

  • 3. Jakob Kastrupsen, 02:47.308, PS4

Muistakaa olla tarkkoja oman tuloksen varmistuksen eli verifioinnin kanssa! Lukuisia tuloksia on jo ollut pakko poistaa, koska niiden aitoutta ei ole kyetty varmistamaan.

EDIT 6.4.2021

Kilpailu on käynnissä, ja top 3 -listaus näyttää seuraavalta. Kärjessä komeilee kotimainen Termiitti_92 PS4:llä perässään tanskalainen Jakob Kastrupsen PS4:llä, ja kolmantena on niin ikään kotimainen Gabriel Eklund PC:llä.


  • 1. Termiitti_92, 02:44.968, PS4

  • 2. Jakob Kastrupsen, 02:47.308, PS4

  • 3. Gabriel Eklund, 02:58.902, PC

Muistakaa olla tarkkoja oman tuloksen varmistuksen eli verifioinnin kanssa! Lukuisia tuloksia on jo ollut pakko poistaa, koska niiden aitoutta ei ole kyetty varmistamaan.

The Crew 2

Uusi The Crew 2 -kilpailu alkaa tänään, ja kyseessä on katuralli radalla "Once upon a time in Brooklyn" kaikilla alustoilla.

Ei tarvitse olla kuin nopein. Se riittää.

HQ

Palkinnot ovat mahtavaa pelaamisen rautaa MSI:ltä, mukaan lukien uusi kompakti versio Vigor 50 -näppäimistöstä, uusi Clutch GM41 -hiiri ja uusiksi muotoiltu Immerse GH50 -kuulokemikrofoni. Lisäksi mukana on pelaamisen lisäkivaa omissa pusseissaan. Pääpalkinto on pelinäyttö MSI Optix-MAG322cqr, 32" 165 Hz 1440p.

Ilmoittautumisen jälkeen tulostaulu tulee saapuville, johon voi syöttää oman tuloksensa. Lisäksi on lisättävä Gamereactorin Uplay/PSN/XboxLive omalle kaverilistalle tulosten varmistamiseksi.

Viisi parasta tarkastetaan päivittäin, ja viittä parasta pyydetään nauhoittamaan uudelleentarkistus pelin sisäisestä tulostaulusta tulosten tuplavarmistukseksi.

Gamereactor tekee välillä yhteistyösopimuksen yhteistyökumppanin kanssa, ja tuloksena on yksi tai useampi video kyseisestä tuotteesta. Tämä tarkoittaa, että vaikka videon on tehnyt Gamereactor, ovat ne kuitenkin sponsoroituja, ja lisätietoa voi lukea klikkaamalla yllä olevaa linkkiä. Muista myös, että osallistuaksesi Gamereactorin kilpailuihin, sinun tulee asua joko Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa tai Suomessa.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
The Crew 2Score

The Crew 2

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Laaja, monipuolinen ja värikäs, mutta myös eloton, puutteellinen ja turhauttava.

0
GR Livessä tänään The Crew 2

GR Livessä tänään The Crew 2

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Uusi viikko on alkanut, ja GR Livessä on työn alla peli, jossa ajetaan niin ilmassa, kaduilla kuin merelläkin, eli Ubisoftin The Crew 2. Tähän liittyy myös...Ladataan seuraavaa sisältöä