Suomi
Gamereactor
uutiset
Agents of Mayhem

Voita mittava palkinto Agents of Mayhem -kisasta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kysymys 2 (Everything You Need to Know)
Kuvittele olevasi osa supermahtavaa sankarijoukkoa. Mikä on tiimisi nimi ja ennen kaikkea miksi?

HQ

Kysymys 1 (Prize Presentation)
Agents of Mayhemissa tulee vastaan sellaisia nimiä kuin Yeti, Hollywood ja Hardtack. Mikä olisi sinun agenttisi nimi ja miksi?

HQ

Agents of Mayhem on täällä niin PS4:lle, Xbox Onelle kuin PC:llekin. Sen kunniaksi on aika käydä jälleen kisaamaan erikoisesta palkinnosta. Vastaa kahteen esitettävään kysymykseen kommenttiosiossa, ja muista ottaa lainaus ensimmäisestä kysymyksestäsi vastatessasi toiseen.

Palkintona on pari teeman mukaisia rullaluistimia, aamiaissettiä, Johnny Gatin patsas, t-paita ja tietysti itse peli valitsemallesi alustalle.

Vastaa siis yllä esitettyyn kysymykseen katsomalla ensin pohjille video, ja jää odottamaan toista videota. Ilmoita sitten jälkimmäisessä vastauksessasi haluttu alusta (PS4, X1, PC).

Onnea kisaan!

Agents of Mayhem

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
GR Livessä tänään Agents of Mayhem

GR Livessä tänään Agents of Mayhem

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

GR Livessä ei tänään oteta paineita fysiikan laeista. Lue Agents of Mayhemin arvio täältä. Liity mukaan katsomaan ja kommentoimaan klo 17:00 täällä. ...

0
Tässä on Agents of Mayhemin kolmikko

Tässä on Agents of Mayhemin kolmikko

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Volition on jo laskenut maailmalle muutamia Agents of Mayhemin trailereita. Nyt on aika näyttää se lopullinen kolmikko. "Carnage A Trois" -poppoossa vouhottavati...Ladataan seuraavaa sisältöä