Suomi
Gamereactor
lifestyle

Volkswagen on julkistanut sähköauton, joka maksaa alle 25 000 euroa

Täyssähköauto on alku uudelle aloitteelle, jonka tavoitteena on saada kymmenen uutta sähköautomallia vuoteen 2026 mennessä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Volkswagen ei ole vain kaksinkertaistamassa tai kolminkertaistamassa sähköautoja, sillä autonvalmistaja on käytännössä kymmenkertaistanut sähköautojen tilan. Ja sanomme tämän, koska saksalainen autotitaani on nyt julkistanut uuden sähköautokonseptin, joka on tehty helposti hinnoiteltavaksi ja joka debytoi vuonna 2025 ja maksaa alle 25,000 XNUMX euroa kappaleelta.

Kuten uudessa lehdistötiedotteessa todettiin, meille kerrotaan, että tämä auto, joka tunnetaan nimellä ID. 2all, sisältää jopa 450 km: n kantaman, on yhtä tilava kuin Golf, ja silti yhtä edullinen kuin Polo. Auto rakennetaan myös modulaarisen sähkökäyttöisen (MEB) alustan uusimmalle iteraatiolle, ja se varustetaan tehokkaalla käyttö-, akku- ja lataustekniikalla.

Mutta tämä auto ei ole kaikki, mitä Volkswagen joutui ilmoittamaan, koska autoyhtiö totesi myös, että se sitoutuu sähköautoihin lupaamalla kymmenen uutta sähkömallia vuoteen 2026 mennessä - vuosi ID: n jälkeen. 2all debytoi teillä, ja tämä on yksi autoista. Meille kerrotaan, että tämä ajoneuvovalikoima sisältää myös ID.3: n, ID. Buzzin ja ID.7: n, ja sitä seuraa sähköinen maastoauto.

VW lupaa myös, että se tuo tulevaisuudessa entistä esteettömämmin hinnoitellun auton, jonka tavoitteena on tuottaa auto, jonka vähittäismyyntihinta on alle 20 000 euroa.

Tämä on mainos:

Tämä valtava ponnistus on osa VW:n pyrkimystä valmistaa 80 prosenttia autoistaan eurooppalaisissa sähköautoissa.

Volkswagen on julkistanut sähköauton, joka maksaa alle 25 000 euroa
Volkswagen


Ladataan seuraavaa sisältöä