Suomi
Gamereactor
lifestyle

Volvon uusimmassa sähköautossa on Mjölnirin muotoiset ajovalot

EM90:n sanotaan olevan "mukava olohuone liikkeellä ollessa".

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Volvo on ollut yksi aktiivisimmista autonvalmistajista sähköautojen alalla, ja tätä varten autoyhtiö on nyt julkistanut uusimman sähköautohankkeensa. EM90-nimellä tunnetun auton sanotaan olevan paitsi " mukava olohuone liikkeellä " myös "auto, joka antaa sinulle tilaa elämälle rakkaidesi kanssa".

EM90:n sanotaan olevan Volvon laajennus sähköautovalikoimaan, ja että se on seuraava askel kohti valmistajan siirtymistä yksinomaan sähköiseen vuoteen 2030 mennessä. Vaikka meitä kehotetaan odottamaan lisää sähköautojen julkistuksia ja paljastuksia tulevina vuosina, EM90:n osalta Volvo on todennut:

– EM90:n myötä viemme Volvon perinnön ja turvallisuusjohtajuuden jännittävään uuteen sähkökäyttöisten MPV-ajoneuvojen segmenttiin. Sen avulla voimme hyödyntää uutta markkinakysyntää, jota emme ole aiemmin tutkineet, ja laajentaa Volvo-brändin vetovoimaa useampien ihmisten keskuudessa."

EM90:ssä on Thorin vasaraa muistuttavat ajovalot, se on saatavana neljässä ulkovärissä, sen toimintasäde on jopa 738 kilometriä ja nopeus 0–100 km/h 8,3 sekuntia. Siinä on jopa 115 kWh: n akku, ja se voidaan ladata nopeasti 10-80%: sta alle 30 minuutissa.

Tämä on mainos:

EM90: n hinnasta ei ole vielä mainintaa, koska auto lanseerataan ensimmäisenä Kiinassa.

Volvon uusimmassa sähköautossa on Mjölnirin muotoiset ajovalot
Volvo


Ladataan seuraavaa sisältöä