Suomi
Gamereactor
uutiset
World of Warplanes

Wargaming toivoo lisää naispuolisia pelaajia

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Wargaming.netin Alexey Gerasimovich vieraili eilen Turussa pidetyssä International Game Developers Associationin (IGDA) tapaamisessa tervehtimässä paikallisia pelinkehittäjiä ja kertomassa Wargamingin kuvioista.

Kyselysession aikana Alexey mainitsi muun muassa, että vaikka World of Tanks ja World of Warplanes ovat dynamiikoiltaan kovin erilaisia pelejä, ovat tankkikuskit löytäneet myös lentokoneiden hurman, ja pelaajakuntien välillä on huomattavaa päällekäisyyttä.

Alexeyn mukaan Wargaming näkisi myös mieluusti enemmän naispuolisia pelaajia peleissään, koska World of Tanks on 95-prosenttisesti miesten pelikenttä. Tuleva World of Warplanes on kuitenkin herättänyt esittelytilaisuuksissa myös naisten mielenkiinnon.

Saattaa silti olla, että tätä yleisöä ei World of -trilogialla valloiteta, mutta siksi Wargamingilla onkin jo useita studioita, jotka pystyvät työstämään monia erilaisia projekteja.

World of Warplanes

Aiheeseen liittyviä tekstejä

World of WarplanesScore

World of Warplanes

ARVIO. Kirjoittaja Oskar Nyström

Wargaming.net nousee World of Tanksin mutaisilta taistelukentiltä lentokoneiden siiville. Jatkuuko sarjan menestys myös ilmassa?Ladataan seuraavaa sisältöä