Suomi
Gamereactor
uutiset
Warhammer 40,000: Space Marine II

Warhammer 40 000: Space Marine II ei enää saa julkista online-beetaversiota

As Saber keskittyy pelin optimointiin ennen syyskuun julkaisua.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Mitä enemmän olemme nähneet Warhammer 40,000: Space Marine II -peliä, on yhä selvempää, että sitä ei kannata missata. Toimintapitoinen jatko-osa saapuu PC:lle ja konsoleille 9. syyskuuta, ja monet fanit valmistautuivat saamaan ensimaistiaisen verilöylystä tänä kesänä osana julkista online-beetaversiota, mutta sellaista ei ole enää luvassa.

Kehittäjä Saber Interactive on julkaissut Steam-blogiviestin, jossa he ovat ilmoittaneet beetatestin olevan valmis. Nyt tiimi voi keskittyä julkaisuun ja lisäoptimointeihin, joita tarvitaan suurta päivää varten.

"Space Marine 2 is almost ready. We are now entirely focused on optimization, polish and fixing remaining issues ahead of launch on September 9. This means we will not run a public online beta, as it would take the development teams away from preparing for the full launch, and our priority is to ensure the best possible experience at release."

With the cancelled beta in mind, Saber has said that anyone who signed up for it will be rewarded with a Porphyr Shield Bolt Pistol skin to be used when the game does eventually launch.

Peruutetun beetatestin myötä Saber on sanonut jokaisen siihen rekisteröityneen saavan palkinnoksi Porphyr Shield Bolt Pistol -skinin julkaisussa.

Warhammer 40,000: Space Marine II

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä