Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | Fortnite OG
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   Wasteland 2

   Wasteland 2 saapui tänään latauskauppoihin

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Wasteland 2:ta on saatu odottaa melkoinen tovi. Alkuperäinen Wasteland ilmestyi kotitietokoneille 1988, ja pelin jatko-osa on ollut jonkinlaisessa kehitystasolla jo runsaan 20 vuoden ajan. Tänään odotus on kuitenkin ohi.

   Wasteland 2:n Early Access -vaihe on nimittäin virallisesti päättynyt ja pelin täysi versio on nyt latauskaupoissa. Se on tarjolla PC, Linux sekä Mac -alustoille hintaan 39,99 euroa. Digital Deluxe Edition maksaa sen sijaan 54,99 euroa.

   Pelin latauskoodi saapui toimitukseen tänään, joten arvio pelistä on tiedossa sivustolla lähiaikoina. Sitä ennen katso alta pelin uunituore julkaisutraileri.

   HQ
   Wasteland 2

   Aiheeseen liittyviä tekstejä

   6
   Wasteland 2Score

   Wasteland 2

   ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

   Kulmikas mutta palkitseva pakko-ostos klassisten tietokoneroolipelien ystäville.   Ladataan seuraavaa sisältöä