Suomi
Gamereactor
uutiset
Wildstar

Wildstarin haastattelussa pöydälle nostetaan sen muutos F2P-peliksi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Carbine Studiosin Mike Donatelli kertoo Gamereactorin videohaastattelussa Wildstarin muutoksesta F2P-peliksi. Muutoksen taustalla oli yksinkertaisesti halu hankkia massiivimoninpelille enemmän pelaajia. Donatellin mielestä 60 dollarin hintaisen pelin yhdistäminen 15 dollarin kuukausimaksuun ei ollut kaikkein paras mahdollinen yhdistelmä.

Useat pelaajat kertoivat kiinnostuneensa Wildstarin ideasta ja olisivat halunneet pelata sitä. Ongelmaksi nousi kuitenkin sen korkea hinta. Tästä syystä studio päättää kokeilla erilaista lähestymistapaa. He muuttavat koko paketin F2P-mallin mukaiseksi. Siinä pelistä voi nauttia ilmaiseksi, mutta etenemistä voi nopeuttaa ja helpottaa oikealla rahalla.

Donatelli käy haastattelussa läpi myös pelin kokemia muutoksia. Mukana on muun muassa enemmän opetusosioita. Wildstarin ilmaista versiota ei ole vielä julkaistu, mutta betatestaukseen voi jo ilmoittautua. Se onnistuu täältä. Donatellin haastattelun näet kokonaisuudessaan alta ja lisäksi tarjolla on myös uusia ruutukaappauksia.

HQ
Wildstar
WildstarWildstarWildstar
WildstarWildstarWildstar
WildstarWildstarWildstar
WildstarWildstarWildstar
WildstarWildstar
WildstarWildstarWildstar

Aiheeseen liittyviä tekstejä

WildstarScore

Wildstar

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Värikäs, nopea ja nykymenosta poiketen jopa vaikea massiivimoninpeli Nexus-planeetan korpimailla tarjoaa paljon tekemistä monenlaiselle pelaajalle.

Wildstarin palvelimet sulkeutuivat

Wildstarin palvelimet sulkeutuivat

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Se oli jo tiedossa, että Wildstarin palvelimet tulevat sulkeutumaan marraskuun lopussa, ja nyt se on tapahtunut. Valojen sammumisen hetken voi katsella Youtubessa....Ladataan seuraavaa sisältöä