Suomi
Gamereactor
uutiset
Wildstar

Wildstar-kehittäjä Carbine Studios jakoi työntekijöilleen potkuja

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

MMO-roolipelien markkinoilla on tällä hetkellä todella kova kilpailu. Tämän on huomannut muun muassa Carbine Studios, joka ilmoitti viime viikon lopulla, että se on joutunut peruuttamaan Wildstarin Kiinaan suunnatun version. Kehityksen lakkautuksen seurauksena yhtiö on täytynyt myös leikata työvoimaansa.

Asiasta kerrottiin Wildstarin virallisella keskustelupalstalla, mutta tarkkaa lukumäärää potkujen saajille ei kuitenkaan paljastettu. Carbinen emoyhtiön NCsoftin yhteisöviestinnästä vastaava Omeed Dariani lupasi Wildstarin tuen silti jatkuvan tulevaisuudessa. Lähiviikkoina on hänen mukaansa tiedossa merkittävä uusi päivitys ja erinäisiä yhteisötapahtumia ja lisäsisältöä on suunnitteilla.

Wildstar

Aiheeseen liittyviä tekstejä

WildstarScore

Wildstar

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Värikäs, nopea ja nykymenosta poiketen jopa vaikea massiivimoninpeli Nexus-planeetan korpimailla tarjoaa paljon tekemistä monenlaiselle pelaajalle.

0
Wildstarin palvelimet sulkeutuivat

Wildstarin palvelimet sulkeutuivat

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Se oli jo tiedossa, että Wildstarin palvelimet tulevat sulkeutumaan marraskuun lopussa, ja nyt se on tapahtunut. Valojen sammumisen hetken voi katsella Youtubessa....Ladataan seuraavaa sisältöä