Suomi
Gamereactor
laitearviot

Withings Scanwatch Light on hinnaltaan ja massaltaan vähän kevyempi

Hieman halvempaan hintaan saa nyt suurimman osan siitä, mitä Withings tarjoaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Withingsin Scanwatch Horizon on hintava laite, mutta siinä on paljon hyvää ajatusta. Nyt onneksi on tarjolla selvästi halvempi vaihtoehto Withings Scanwatch Light. Ja hinnan ohella myös paino on pudonnut.

HQ

Kello on leveydeltään 37 mm, mikä on vähän ottaen huomioon, että miesten kelloissa niin 44 mm kuin 46 mm ovat varsin tavallisia. Kello on ruostumatonta terästä, ja päällä on Gorilla Glass suojaamassa naarmuuntumiselta. Värivaihtoehtoja on peräti viisi.

Yläosassa on se sama pieni OLED-näyttö kuin Scanwatch Horizonissa, joka aktivoituu yhdellä kosketuksella. Tarjolla on erilaista tietoa, kuten askeleiden määrä tai ilmoituksia sivuttain rullaamassa. Alaosassa on tuttu PPG-sensori, jolla näkee sykkeen ja monta muutakin asiaa. Tämä on varmasti hyödyksi niille, jotka seuraavat terveyttään kellon avulla. Kellolla on 5TM-sertifiointi, joten käyttö onnistuu niin merivedessä kuin klooratussakin vedessä.

Kello itse on siis pienempi, joten myös OLED-näyttö on pienempi. Onneksi Scanwatch Lightin teksti on valkoinen mustalla taustalla. Yhdellä latauksella on kestoa peräti 30 päivää.

Withingsin suunnittelussa on järkeä, ja he todellakin tuntevat oman asiakaskuntansa. Pienen kokonsa vuoksi Scanwatch Lightin tulisi kuitenkin olla vieläkin halvempi. Toistaiseksi hinta on liian lähellä kelloja, jotka tarjoavat selvästi enemmän.

Tämä on mainos:

Toimintojen osalta Scanwatch Light on silti onnistunut. Unta seurataan, sykettä mitataan, vedessä käyttäminen luonnistuu ja ilmoitukset kulkevat perille asti. Pienempää kokoa ei välttämättä edes huomaa käytössä.

Withings Scanwatch LightWithings Scanwatch Light
Tämä on mainos:
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä