Suomi
Gamereactor
uutiset
World of Warcraft: Shadowlands

World of Warcraft: Shadowlands on myynyt ennakkoon paremmin kuin mikään muu WoW-laajennus

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

World of Warcraft: Shadowlands on pitkäikäisen MMORPG-pelin uusin laajennus, joka julkaistaan 24. marraskuuta. Pelaavan kansan kiinnostus WoWia kohtaan näyttää jälleen kasvaneen.

Activision Blizzardin toimitusjohtaja Bobby Kotick on paljastanut sijoittajille, että World of Warcraft: Shadowlands on ennakkomyynneissään menestyneempi kuin mikään muu WoW-laajennus.

"We've seen unprecedented engagement trends since the [World of Warcraft] subscriber base doubled following the launch of Classic last year. Pre-sales of the upcoming Shadowlands expansion are the highest we've seen at this stage ahead of any release."

Activision Blizzardin operatiivinen johtaja Daniel Alegre mainitsi, että kuukausittaisten tilaajien määrä on säilynyt tasaisena, ja itse asiassa noussut elokuussa 2019 tapahtuneen World of Warcraft Classicin julkaisun jälkeen.

World of Warcraft: Shadowlands

Kiitokset, PC Gamer

Aiheeseen liittyviä tekstejä

GR:n joulukalenteri, 5. luukku

GR:n joulukalenteri, 5. luukku

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Joulukuu on taas täällä. Se tarkoittaa tietenkin myös joulukalenteria, jonka kisoista on mahdollista voittaa toinen toistaan mukavampia palkintoja. Jouluaattona...Ladataan seuraavaa sisältöä