Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset

Xbox One S lisäsi myyntejä vaatimattomat 1000%

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Monet ovat pohtineet Xbox One S:n oston järkevyyttä Scorpiota odotellessa. Lisäksi monet Microsoftin pelit ovat tulossa myös PC:lle. No, ainakin briteissä pohdinta on johtanut myyntipäätöksiin.

MCV:n raporttien mukaan Microsoftin laitemyynnin kasvoivat lähes tuhat prosenttia (viikkomyynti +989%). Viime viikolla peräti 71% myydyistä konsoleista oli Xbox Oneja.

Sonyn pienikokoisemman konsolin julkaisu ei aiheuttanut samanlaista reaktiota. PlayStation nautti 19% markkinaosuutta viime viikon myynneistä. PS-fanit saattavat siis odotella joko PlayStation VR:ää tai PlayStation 4 Pro:ta.

Microsoftin brittiedustajat ovat olleet luonnollisesti tyytyväisiä sekä Xbox One S:n että FIFA 17:sta Xbox-julkaisuun. Lisää hyvää pitäisi kuulemma olla luvassa Gears of War 4:n, Skyrim Special Editionin ja juuri ilmestyneen Forza Horizon 3:n ansiosta.

Oletitko Xbox One S:n pärjäävän näin hyvin? Harkitsetko itse ostoa?

Xbox One S lisäsi myyntejä vaatimattomat 1000%


Ladataan seuraavaa sisältöä