Suomi
Gamereactor
uutiset

Xbox vahvistaa, että Game Pass saa hinnankorotuksen ja uuden tason

Halvin vaihtoehto ei anna sinulle Xbox Game Studios-, Bethesda- tai Activision Blizzard -pelejä julkaisun yhteydessä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Xbox Game Studios -pelit, jotka tulivat saataville PlayStation- ja Nintendo-konsoleille, eivät olleet ainoita huhuttuja muutoksia, jotka saivat internetin sekoamaan aiemmin tänä vuonna. Olemme myös kuulleet nurinaa Game Passin muuttumisesta hinnankorotusten, uusien tasojen ja muiden mukana. Nyt on aika katsoa, ​​miten ihmiset reagoivat jälkimmäisen vahvistukseen.

Koska Windows Centralin Jez Corden on saanut Microsoftilta vahvistuksen, että Game Pass käy läpi useita muutoksia tulevina viikkoina ja kuukausina:

 • Xbox Game Pass -palvelun konsoliin tulee uusi Xbox Game Pass Standard -taso. Tämä antaa sinulle pääsyn vain Microsoftin vanhaan pelikatalogiin, joka ei enää sisällä ensimmäisen osapuolen pelejä julkaisupäivänä. Vakiohinta on 14,99 dollaria kuukaudessa.

 • Ne teistä, jotka olette jo tilanneet Xbox Game Pass -palvelun konsoliin, säilyttävät sen, joten saat silti Xbox Game Studiosin julkaisemia pelejä ensimmäisenä päivänä. Nyt on kuitenkin jo liian myöhäistä jatkaa tilauksen kestoa pitemmälle, koska uudet jäsenet eivät saa tätä vaihtoehtoa tästä päivästä lähtien. Syyskuun 12. päivästä alkaen nykyiset tilaajat voivat jatkaa Xbox Game Pass -tilausta konsoliin jopa 13 kuukauden ajaksi. Jos sinulla on jo yli 13 kuukautta tilausta jäljellä, ei tämä vaikuta sinuun.

 • Xbox Game Pass Ultimate ei muutu, mutta se saa odotetun hinnannousun. Uusi hinta on 19,99 dollaria kuukaudessa nykyisen 16,99 dollarin sijaan.

 • Täten on järkeenkäypää, että myös PC Game Pass on kallistumassa 9,99 dollarista 11,99 dollariin kuukaudessa.

 • Xbox Game Pass Core (joka korvasi Xbox Live Goldin) maksaa edelleen 9,99 dollaria kuukaudessa, mutta vuositilaus nousee 59,99 dollarista 74,99 dollariin.

 • Hintojen korotukset ovat maailmanlaajuisia, joten löydät maasi uudet hinnat täältä. Uudet hinnat tulevat voimaan 12. syyskuuta, joten voit ennen sitä halutessasi jatkaa tilaustasi "edullisella" hinnalla niin pitkälle kuin haluat.
 • Mitä mieltä olet näistä muutoksista? Ovatko ne hintansa arvoisia, kun puhutaan nimikkeistä Call of Duty: Black Ops 6, Indiana Jones and the Great Circle ja muista vastaavista isoista julkaisuista?

  Xbox vahvistaa, että Game Pass saa hinnankorotuksen ja uuden tason


  Ladataan seuraavaa sisältöä