Suomi
Gamereactor
uutiset
Yakuza: Like a Dragon

Yakuzan tekijät harkitsevat ihan kokonaan uuteen ryhtymistä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ryu ga Gotoku Studio on toistaiseksi puuhannut ainoastaan Yakuza-pelejä. Nyt kuitenkin studio pohtii, josko tekisi jotain ihan muuta. Näin vihjasi ohjaaja Toshihiro Nagoshi Game Informerin haastattelussa.

"The Ryu Ga Gotoku team members, they've only really worked on the Yakuza series. But I think it would be a waste if these really talented team members that we have aren't able to use all of their skills to their full potential. That might be challenging themselves, creating something of a whole different genre and a different style. We don't know that yet, but that's something that we're really taking into consideration right now for the growth of our team as a whole."

Yakuza: Like a Dragon julkaistiin tällä viikolla PS5:lle, ja peli on saatavilla myös PC:lle, Playstation 4:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X:lle (ja S:lle).

Yakuza: Like a Dragon
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Yakuza: Like a Dragon saa jatkoa

Yakuza: Like a Dragon saa jatkoa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Ryu ga Gotoku Studion Masayoshi Yokoyama on päättänyt kertoa, että hän on nyt se uusi päällikkö Yakuza- ja Judgment-pelisarjoista tunnetuksi tulleessa studiossa. Ja...Ladataan seuraavaa sisältöä