Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Yakuza: Like a Dragon

Yakuza-sarja ei varmaankaan ole tulossa Nintendo Switchille

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Youtubessa Sega of Europen suoratoistolähetyksessä ääneen pääsi Yakuza-sarjan vastaava tuottaja Toshihiro Nagoshi, ja hänen mukaansa Nintendo Switch on suunnattu ennen kaikkea lapsille ja nuorille.

"I think even now the Nintendo platform is still a game console that is played by a wide range of age groups, but basically, I think it's hardware for kids and teens."

Tarkkaan ottaen Toshihiro Nagoshi puhui vuonna 2001 julkaistusta Nintendo Gamecuben pelistä Super Monkey Ball. Silti tällaiset kommentit eivät ainakaan ole omiaan luomaan hypeä siitä, että Yakuza-pelit olisivat tulossa Nintendo Switchille.

Aiemmin Yakuza-sarjan tuottaja Daisuke Sato on todennut, että Switch tuskin on se paras alusta Yakuza-peleille.

Yakuza: Like a Dragon

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Yakuza: Like a Dragon saa jatkoa

Yakuza: Like a Dragon saa jatkoa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Ryu ga Gotoku Studion Masayoshi Yokoyama on päättänyt kertoa, että hän on nyt se uusi päällikkö Yakuza- ja Judgment-pelisarjoista tunnetuksi tulleessa studiossa. Ja...Ladataan seuraavaa sisältöä