Suomi
Gamereactor
uutiset

YouTube sulki kaupallistamistoiminnon Dr. Disrespectin kanavalta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Aiemmin kerrottiin, kuinka erittäin suositun striimaajan Dr. Disrespectin Twitch-tili jäädytettiin hieman yli neljä vuotta sitten. Tuolloin syynä olivat sopimattomat viestit alaikäiselle Twitchin työntekijälle. Suoratoistaja ilmoitti seuraavana päivänä 4,7 miljoonalle YouTube-tilaajalleen, että hän suuntaa "pidennetylle lomalle". Nyt YouTube on ilmoittanut sulkeneensa kaupallistamistoiminnon Dr. Disrespectin kanavalta, mikä tarkoittaa, että hän ei voi enää ansaita rahaa suoratoistovideoillaan.

YouTube itse kommentoi päätöstä seuraavasti:

"Olemme poistaneet Dr Disrespectin kanavan YouTube-kumppaniohjelmasta sisällöntuottajaa vastaan ​​esitettyjen vakavien syytösten vuoksi. Tämä tarkoittaa, että kanava ei voi enää toimia kaupallisesti YouTubessa."

Rolling Stone -lehden kautta on saatu lisää tietoa myös nimettömän Twitch-työntekijän kautta. Hänen mukaansa Disrespectille ilmoitettiin viestin kohteena olevan henkilön olevan alaikäinen. Striimaaja jatkoi siitä huolimatta tekstiviestien lähettämistä hänelle.
"Muistan, että Dr. Disrespectille kerrottiin viestien kohteen olevan alaikäinen, mutta vastauksena sain, ettei se ollut ongelma, ja viestittely jatkui. Tämä herätti hämmästystä."

Disrespectin puolustuspuhe X:n kautta hänen neljä vuotta sitten lähettämiinsä viesteihin kuului seuraavasti:

"Oliko Twitch Whisper -viestejä yksittäisen alaikäisen kanssa vuonna 2017? Vastaus on kyllä. Oliko näiden viestien takana todellisia aikomuksia? Vastaus on ehdottomasti ei. Nämä olivat satunnaisia, keskinäisiä keskusteluja, jotka kallistuivat joskus liikaa sopimattomuuteen, mutta mitään muuta ei tapahtunut, kuvia ei jaettu, rikoksia ei tehty, en koskaan edes tavannut henkilöä."

YouTuben kaupallisen jäädytyksen lisäksi Dr. Disrespect on potkittu pois omasta ​​Midnight Society -kehitysstudiostaan ja hän on menettänyt pääsponsorinsa Turtle Beachin.

YouTube sulki kaupallistamistoiminnon Dr. Disrespectin kanavalta


Ladataan seuraavaa sisältöä