Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | A Highland Song
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   arviot
   1000 Heroz

   1000 Heroz

   Suomalaisen pelistudioyhteistyön hedelmä on kypsynyt jännittäväksi pelikonseptiksi. Trials-pelisarjasta tutun Redlynxin ja tamperelaisen Traplight Gamesin kombinaationa syntynyt peli on eeppisesti 1000 päivää pitkä.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto

   Lyhyistä, noin 20 sekuntia kestävistä tasohyppelykentistä rakentuu kolmen vuoden aikana teemallisesti läpiluotaus ihmiskunnan alkuhämäristä keskiajan kautta aina rakettiaikakauteen asti. Peli nimen mukaisesti jokaiselle päivälle on luotu oma, teemanmukainen sankari ja kenttä. Graafikot ovat paahtaneet varmasti pitkää päivää. Palkintoina onnistuneista juoksuista tarjotaan kenttäkohtaisen reliikin avaamista sekä glooriaa pelin sisäisellä huippujuoksijalistalla.

   HQ

   Väistämättä väliin jääviä päivittäisiä kenttiä pääsee kyllä pelaamaan, mutta listoille ei ole varsinaisen 24 tunnin ikkunan jälkeen asiaa. Jos aikoo tosissaan tavoitella kukkulan kuninkuutta, se pitää tehdä vuorokauden sisällä.

   1000 Heroz

   Pelattavuus on hyvin yksinkertaista. Vasemmalle ja oikealle juoksemisesta ja pomppunapista koostuvat kontrollit iskostuvat nopeasti selkäytimeen. Tarkoituksellisesti "eläväiseksi" tehty fysiikkamalli tuo kilpajuoksuun ennalta-arvaamattoman luonteen, kun hypyt ja niistä laskeutumiset joustavat jalkojen alla. Tuntumaan tottuu kyllä ajan kanssa, mutta pitää sinänsä hyvin yksinkertaisessa pelattavuudessa jännitystä yllä. Pehmeä ja rauhallinen piirrostyyli sopii hyvin peliin ollen samalla selkeä mutta raikas. On mielenkiintoista nähdä, miten ilme elää aikakausien mukana.

   1000 Heroz1000 Heroz
   Tämä on mainos:

   Kentät olivat ensimmäisten päivien perusteella turhan yksinkertaisia. Onneksi sittemmin mukaan tuli vaihtoehtoisia juoksureittejä, irtonaisia kiviä, kuilujen yli meneviä riippusiltoja sun muuta härpäkettä. Onkin syytä uskoa, että 1000 Herozin tuhannesta päivästä löytyy riittävästi vaihtelua. Parhaiten pelistä nauttivat ne, joille listojen ykköspaikan hamuaminen on kunnia-asia. Lisää pökköä pesään saa tietysti kavereiden kanssa kisaamalla porukkaa varten luotuun liigaan, johon kutsutut saavat oman keskinäisen huippusuorituslistansa. Toistaiseksi pelissä voi liittyä vain yhteen porukkaan kerrallaan, mutta asia korjaantuu toivon mukaan tulevissa päivityksissä.

   Mikäli top-listat ovat sinun juttusi ja kaipaat iOS-laitteille lyhyissä pyrähdyksissä pelattavaa pitkäkestoista laatupeliä, 1000 Heroz todella huokealla hinnallaan lienee yksi parhaista ostoksistasi.

   1000 Heroz
   Tämä on mainos:
   08 Gamereactor Suomi
   8 / 10
   +
   Idea, laadukas toteutus
   -
   Top-listat eivät motivoi kaikkia
   overall score
   is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

   Aiheeseen liittyviä tekstejä

   1
   1000 HerozScore

   1000 Heroz

   ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

   Kotimaisin voimin tehty tarjoaa kunnianhimoisesti tasoloikkaa pienissä paketeissa 1000 päiväksi.   Ladataan seuraavaa sisältöä