Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
arviot
1000 Heroz

1000 Heroz

Suomalaisen pelistudioyhteistyön hedelmä on kypsynyt jännittäväksi pelikonseptiksi. Trials-pelisarjasta tutun Redlynxin ja tamperelaisen Traplight Gamesin kombinaationa syntynyt peli on eeppisesti 1000 päivää pitkä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Lyhyistä, noin 20 sekuntia kestävistä tasohyppelykentistä rakentuu kolmen vuoden aikana teemallisesti läpiluotaus ihmiskunnan alkuhämäristä keskiajan kautta aina rakettiaikakauteen asti. Peli nimen mukaisesti jokaiselle päivälle on luotu oma, teemanmukainen sankari ja kenttä. Graafikot ovat paahtaneet varmasti pitkää päivää. Palkintoina onnistuneista juoksuista tarjotaan kenttäkohtaisen reliikin avaamista sekä glooriaa pelin sisäisellä huippujuoksijalistalla.

HQ

Väistämättä väliin jääviä päivittäisiä kenttiä pääsee kyllä pelaamaan, mutta listoille ei ole varsinaisen 24 tunnin ikkunan jälkeen asiaa. Jos aikoo tosissaan tavoitella kukkulan kuninkuutta, se pitää tehdä vuorokauden sisällä.

1000 Heroz

Pelattavuus on hyvin yksinkertaista. Vasemmalle ja oikealle juoksemisesta ja pomppunapista koostuvat kontrollit iskostuvat nopeasti selkäytimeen. Tarkoituksellisesti "eläväiseksi" tehty fysiikkamalli tuo kilpajuoksuun ennalta-arvaamattoman luonteen, kun hypyt ja niistä laskeutumiset joustavat jalkojen alla. Tuntumaan tottuu kyllä ajan kanssa, mutta pitää sinänsä hyvin yksinkertaisessa pelattavuudessa jännitystä yllä. Pehmeä ja rauhallinen piirrostyyli sopii hyvin peliin ollen samalla selkeä mutta raikas. On mielenkiintoista nähdä, miten ilme elää aikakausien mukana.

1000 Heroz1000 Heroz
Tämä on mainos:

Kentät olivat ensimmäisten päivien perusteella turhan yksinkertaisia. Onneksi sittemmin mukaan tuli vaihtoehtoisia juoksureittejä, irtonaisia kiviä, kuilujen yli meneviä riippusiltoja sun muuta härpäkettä. Onkin syytä uskoa, että 1000 Herozin tuhannesta päivästä löytyy riittävästi vaihtelua. Parhaiten pelistä nauttivat ne, joille listojen ykköspaikan hamuaminen on kunnia-asia. Lisää pökköä pesään saa tietysti kavereiden kanssa kisaamalla porukkaa varten luotuun liigaan, johon kutsutut saavat oman keskinäisen huippusuorituslistansa. Toistaiseksi pelissä voi liittyä vain yhteen porukkaan kerrallaan, mutta asia korjaantuu toivon mukaan tulevissa päivityksissä.

Mikäli top-listat ovat sinun juttusi ja kaipaat iOS-laitteille lyhyissä pyrähdyksissä pelattavaa pitkäkestoista laatupeliä, 1000 Heroz todella huokealla hinnallaan lienee yksi parhaista ostoksistasi.

1000 Heroz
Tämä on mainos:
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
+
Idea, laadukas toteutus
-
Top-listat eivät motivoi kaikkia
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
1000 HerozScore

1000 Heroz

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Kotimaisin voimin tehty tarjoaa kunnianhimoisesti tasoloikkaa pienissä paketeissa 1000 päiväksi.Ladataan seuraavaa sisältöä