Suomi
Gamereactor
uutiset
Alien: Isolation

Alien: Isolationin tie menestyspeliksi ei ollut helppo

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

2014 julkaistiin ensimmäisen persoonan kauhupeli Alien: Isolation. Kehittäjänä toimi Creative Assembly, joka tunnetaan paljon paremmin strategiapeleistään. Pelissä oli oikea vanhan liiton tallennusjärjestelmä, ja vain yksi alien pelättäväksi. Silti peli onnistui luomaan tiheän kauhutunnelman, johon vain harva peli on pystynyt aiemmin tai sen jälkeen.

Peli olikin yllättäjä, ja lopulta yksi vuoden 2014 parhaimmista peleistä. Lopputulos olisi kuitenkin voinut olla toinen, sillä kehitystyö ei ollut helppo.

Asia ilmenee uudessa Noclipin dokumentissa Youtubessa. Kanava tuottaa yhteisörahoitteisia dokumentteja pelialasta. Aiemmin tehtynä ovat muun muassa dokumentit Rocket Leaguesta, CD Projekt Redista ja The Witcher -sarjasta, Horizon: Zero Dawnista ja DOOM-sarjasta.

Alien: Isolation on saatavilla alustoille PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 ja Nintendo Switch. Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä.

Alien: Isolation

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Alien: IsolationScore

Alien: Isolation

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Avaruudessa kukaan ei kuule huutoasi. Ja huutoa riittää, kun muukalainen hiipii selkäsi taakse.Ladataan seuraavaa sisältöä