Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
arviot
WRC 7

WRC 7

Tämän rallipelin voit ohittaa: paljon parempaakin on tarjolla.

  • Teksti: Daniel Andersen (Käännös: Markus Hirsilä)

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Kylotonn on viimeisen kahden vuoden ajan koettanut saada World Rally Championship -peliään entisaikojen loistoon siinä kuitenkaan onnistumatta. Harmillisesti tämä viimeisin versio ei muuta aiempien vuosien suuntaa miksikään.

Pelaamisen aloittaessaan saa valita, ollako vasta-alkaja vai lajityypin veteraani. Mielenkiinnosta valitsin vasta-alkajan, vaikka veteraaniksi itseni koenkin. Hetken kokeilu ja asetuksien tarkastelu paljastavat, että ainoa ero on käsijarrun käyttämättä jättäminen ja ABS-jarrut. Päätin siis sittenkin ottaa veteraanin asetukset, ja vaihdoin vaikeustason mediumille. Tämä ilmeisesti muutti myös kartturin taidot mediumiksi, sillä nyt luvassa oli vääriä ajo-ohjeita. Uusinnan katsominen paljasti, että näin todellakin kävi. Varsin kehno alku siis, ja muutenkin uratila tuntui käytännössä identtiseltä edelliseen WRC 6 -peliin verrattuna.

Ajotuntuma on WRC 7:ssä on kohtuullinen, mutta siitä huolimatta kovin ohut verrattuna lajityypin lähimpiin kilpailijoihin. Grafiikka on kirkasta ja yksityiskohtaista, mutta sama laatu ei ole riittänyt ohjaukseen asti. Pelaaminen on tylsää, joka puolestaan vähentää immersiota liiaksi. Tähän on vielä lisättävä vääriä ohjeita antava kartturi, joka lisäksi innostuu aivan kummallisista pikkuasioista. Lopputuloksena on rallipeli, jossa on paljonkin toivomisen varaa.

WRC 7WRC 7WRC 7WRC 7
WRC 7WRC 7