Suomi
Gamereactor
uutiset
Mass Effect 3

Avaa joulukalenterin 18. luukku!

Joulukalenterissa tunnelma tiivistyy

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gamereactorin joulukalenterissa avataan tänään 18. luukku. Enää kuusi lyhyttä päivää jouluun! Eilen viikon ensimmäisessä luukussa kilpailtiin EA:n lahjoittamista peli- ja tavarapalkinnoista. Alla onnelliset voittajat:

Mass Effect 3 Xbox 360:lle
xED

Mass Effect 3 PS3:lle
waronen

EA Sports -urheilupaketti (juomapullo, t-paita, hikinauhat)
leettari
zihti
Mikke_the_Stampede

Kysymys oli tällä kertaa "Minkä alustan yksinoikeuspeli Mass Effect alun perin oli?" ja oikea vastaus tietenkin "Xbox 360". 767:stä vastanneesta 623 tiesi oikean vastauksen.

Kiitos kilpailijoille ja onnea voittajille! Kisat jatkuvat edelleen ja panokset kovenevat. Vielä on monta päivää aikaa voittaa. Avaa päivän kalenteriluukku taas täällä.

Mass Effect 3

Tälle viikolle aloitetaan myös uusi bonuskilpailu. Kommenteissa ja palautteessa on puhuttu paljon kysymyksistä sekä niiden vaikeustasosta. Nyt on mahdollisuus pistää paremmaksi. Kehittele kysymys (monivalinta 3-5 vaihtoehtoa) joulukalenteriin ja lähetä se lähdelinkin kera (vastauksen tarkistamista varten) yksityisviestillä allekirjoittaneelle. Kysymysten pitää olla Gamereactorin aihepiiriin sopivia. Jos kysymyksesi valitaan kalenteriluukkuun, niin voitat peli- tai tavarapalkinnon toivomallesi alustalle. Aikaa kysymysten lähettämiseen on torstaihin saakka.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

5
Mass Effect 3: Special EditionScore

Mass Effect 3: Special Edition

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Microsoftin yksinoikeuspelinä aloittanut Mass Effect on levinnyt EA:n omistuksen myötä useille alustoille. Nyt myös uudella Wii U:lla on "Massaa".

1
Uusi yli puolimetrinen Garrus-patsas

Uusi yli puolimetrinen Garrus-patsas

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Mass Effect -sarjasta tutusta Garruksesta julkaistaan ensi vuoden alussa hieman harvinaisessa skaalassa oleva uusi patsas, joka on täydet 21 tuumaa korkea.

3
Suosituimmat Shepardit ovat...

Suosituimmat Shepardit ovat...

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

John tai Jane ovat komentaja Shepardin eri sukupuolien perusnimet, mutta kaikillehan ne eivät käy. Nyt Bioware on selvittänyt Shepardin suosikkinimet.

3
Piukeita Mass Effect -vermeitä Australiasta

Piukeita Mass Effect -vermeitä Australiasta

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Vaikka peleihin liittyvien asusteiden valikoimat ovatkin viime vuosina monipuolistuneet, on klassikkomalli edelleen XXL-kokoinen t-paita. Nyt australialainen Black Milk tarjoaa kuitenkin ihan jotain muuta.Ladataan seuraavaa sisältöä