Suomi
Gamereactor
uutiset
Balan Wonderworld

Balan Wonderworldin luoja on ilmeisesti päättänyt yhteistyönsä Square Enixin kanssa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Balan Wonderworld saattaa olla koko kuluvan pelivuoden suurin pettymys. Teos julkaistiin maaliskuun lopulla, ja Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täältä. Pelin taustalla vaikuttivat Sonic the Hedgehogin luojat Yuji Naka ja Naoto Ohshima, ja siksi pettymys oli sitäkin karvaampi.

Nyt maailmalle on levinnyt merkkejä siitä, ettei Yuji Naka enää työskentelisi Square Enixilla. Stealthin mukaan Yuji Naka olisi kirjoittanut sosiaalisessa mediassa, että hänen yhteistyönsä Square Enixin kanssa päättyi huhtikuussa. Toisin sanoen samoihin aikoihin kuin Balan Wonderworld julkaistiin. Ei siis kannata odotella sen enempää DLC-tavaraa kuin muitakaan yhteistyössä tehtäviä projekteja tulevaksi.

Nintendo Lifen mukaan Yuji Nakan Pope-studio juhli taannoin 15-vuotispäiviään, ja että mies haluaisi tehdä pelejä jatkossakin.

Balan Wonderworld

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Balan Wonderworldin demo poistui verkosta

Balan Wonderworldin demo poistui verkosta

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Balan Wonderworld julkaistiin maaliskuun lopulla, ja olihan se kauhea. Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä. Pelattava demo saatiin jo helmikuussa, ja tuolloin...Ladataan seuraavaa sisältöä