Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Bayonetta 2

Bayonetta 2:n ohjaaja pursuaa ideoita jatko-osan suhteen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Bayonetta 2 oli viime vuoden parhaita pelejä, mutta siitä saivat nauttia ainoastaan Wii U:n omistajat. Ehkä siitä syystä pelin myynnit jäivät hieman alhaisiksi. Mutta se ei tarkoita kuitenkaan sitä, etteikö kuunoita saisi joskus mahdollisesti jatkoa seikkailuilleen. Nintendo Everything -sivuston uutisessa nimittäin kerrotaan, että Bayonetta 2:n ohjaaja Yusuke Hashimoto kertoi GamesMaster-lehden haastattelussa suorastaan pursuavansa ideoita jatko-osan suhteen. Bayonetta 3:n lisäksi hän voisi johdattaa noidan vaikka useisiin jatko-osiin tai vaikka kokonaan uuteen suuntaan sarjaa sivuavan spin-offin avulla.

Oletko kokeillut kuunoidan uusinta osaa? Arviomme mukaan se on viime vuoden parhaita julkaisuja Wii U:lle.

Lue Bayonetta 2:n arvio tästä.
"[Bayonetta 2] on niin hulvattoman hauskaa pelattavaa että uudelle kierrokselle lähtemistä ei tarvitse edes miettiä, sinne painuu saman tien ensimmäisen läpipeluun jälkeen. Bayonetta 2 on peli, joka saa raavaan miehen kipittämään töistä kotiin nopeammin, jotta ehtisi pelaamaan enemmän. Se on peli, jonka tunnusbiisejä hyräilee huomaamattaan kassajonossa. Se on silkkaa videopelaamisen puhdasta riemua alusta loppuun."

Bayonetta 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Bayonetta 2Score

Bayonetta 2

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Bayonetta 2 on viimein täällä. Pelko pois, kuunoita on keskuudessamme parempana kuin koskaan.

1
Bayonetta 2 -amiibojen tarkoitus selvisi

Bayonetta 2 -amiibojen tarkoitus selvisi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Bayonetta 2 kera alkuperäisen Bayonettan on tulossa Nintendo Switchille helmikuussa 2018. Pelit ovat myös yhteensopivia Nintendon amiibo-lelujen kanssa. Nintendo on nyt...Ladataan seuraavaa sisältöä