Suomi
Gamereactor
arviot
Clash of the Titans

Clash of the Titans

Clash of the Titans lainaa tarinansa suoraan valkokankaalla pyörivästä kesäleffasta. Zeuksen ja Haadeksen kanssa mittelevän Perseuksen sankaroinnista tehty lisenssituote paljastuu jumalattoman huonoksi peliksi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jumalasta syntynyt mutta kuolevisten keskellä varttunut Perseus on tiukassa paikassa: Häntä kohtaa heti alkumetreillä karu tragedia, joka sysää puolijumalan kostoretkelle sekä itse Haadesta, tuota alamaailman ykkösmiestä, että myös muita legendoja vastaan. Synkkää tietä kulkiessaan sankarimme täytyy hyväksyä asemansa jumalten luomana, uhmata kohtaloaan ja pistää nippuun pari tuhatta pahista - mikä toki kuuluu toimenkuvaan.

Taistelusysteemi, minkä parissa rämpyttäen vietetään leijonanosa pelistä, on itsessään mukiinmenevä. Mikäli keväinen jumalhuttu Dante's Inferno on kokeiltu, tiedät jo melko tarkkaan miltä kovaluisten Titaanien taistelut tuntuvat. Yleinen kankeus, pieni epätarkkuus ja viimeistelyt erilaisilla bonushyveitä jakavilla kuoliniskuilla ovat kaikki tuttua kauraa Dantesta. Pelattavuus ei itseasiassa ole ollenkaan huono, ottaen huomioon lajityypilleen monipuoliset kehitys- ja muokkailuvaihtoehdot. Harmi vain, että muilla osa-alueilla mennään metsään sitäkin kovempaa.

Täysin lineaarisesta kuljetuksesta poiketen Clash of the Titansissa haetaan ensin tehtävät tietyiltä avainhenkilöiltä kulloisessakin keskusmaailmassa, ja vasta sen jälkeen hypätään siihen kuuluisaan putkijuoksukoneistoon. Positiivista kyllä, kaikkia rivivihollisia ei tarvitse päästää päiviltä, sillä usein on mahdollista loikkia ja väistellä tiensä suoraan pomotaisteluihin. Toisaalta taas tällöin jumalille uhrattavia lahjuksia eli kansankielisesti kokemuspisteitä jää nettoamatta. Voi myös pohtia, mitäpä kertoo Clash of The Titansin laadusta se, että pelisisällön skippaamismahdollisuutta pidetään hyvänä asiana.

Sisältöä peli tarjoaa useammaksikin peluukerraksi, sillä yli 80 tehtävää on kiitettävä määrä. Sen kaiken läpäisyyn kuluvat tunnit varmaankin tuntuvat puuduttavan toiston vuoksi varmasti aikaansa pidemmiltä, mikä ei kovinkaan monilla vaakakuppia plussan puolelle kallista. Kun koko komeuteen lsiätään vielä vanhan Xboxin tasoinen grafiikka ja kuivahko äänipuoli, ovat tavallista kitkerämmän lisenssisopan ainekset kasassa.

Tämä on mainos:
Clash of the Titans
Clash of the Titans
Clash of the Titans
Clash of the Titans
Tämä on mainos:
Clash of the Titans
Clash of the Titans
Clash of the Titans
Clash of the Titans
HQ
03 Gamereactor Suomi
3 / 10
+
Ne vähäiset rope-elementit, taistelumekaniikka siedettävä
-
Lähes kaikki muu
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Clash of the TitansScore

Clash of the Titans

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Mikäli keväinen jumalhuttu Dante's Inferno on kokeiltu, tiedät jo melko tarkkaan miltä kovaluisten Titaanien taistelut tuntuvat.Ladataan seuraavaa sisältöä