Suomi
Gamereactor
uutiset
Lawbreakers

Cliff Bleszinskin mielestä oli virhe julkaista Lawbreakers Playstationilla Xboxin sijasta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Cliff Bleszinski muistetaan ennen kaikkea Gears of War -sarjan isänä, joka on viihtynyt alusta asti Xboxin yksinoikeussarjana. Bleszinskin perustaman Boss key Productionsin ainoaksi jäänyt peli Lawbreakers suuntasi kuitenkin vain Playstation 4:lle. Nyt Bleszinski on paljastanut syyn ratkaisulle Twitterissä, ja katuvansa tehtyä päätöstä.

Boss Key Productionsin toinen perustaja, Arjan Brussee, vakuutti Bleszinskin PS4:n paremmuudesta. Ajatuksena oli, että maailmalla on enemmän PS4-konsoleita ihmisten käytössä. Monialustapelin tekeminen ei ollut mahdollista käytössä olevien reusrssien puitteissa.

"yes, it WAS a mistake putting Lawbreakers on Playstation over Xbox. :)

when people follow your career from a beloved series such as Gears on Xbox uhhh mighta made sense to put the new game on said console"

Väärän konsolialustan valinta ei tokikaan ollut se ainoa syy, miksi Lawbreakers epäonnistui varsin totaalisesti. Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä.

Cliff Bleszinski kirjoittaa tällä hetkellä muistelmia, joissa hän käy läpi Boss Key Productionsin koko tarinan, ja kertoo toki urastaan ja elämästään enemmänkin.

Lawbreakers

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä