Suomi
Gamereactor
ennakot
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty on paluu Night Cityyn

CD Projekt Redin ensimmäinen ja viimeinen laajennus peliin Cyberpunk 2077 pääsi testiin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Epäonnistuneesta julkaisustaan huolimatta Cyberpunk 2077 on päivittynyt ihan hyväksi peliksi. Tulossa on laajennus Phantom Liberty, joka tuo lisää sitä samaa. Pääsin kokeilemaan laajennusta ennakkoon. Tarinassa V on pelastamassa tärkeää heppua NUS President Myers, ja sen jälkeen pyritään tuhoamaan vaarallinen ja valtaansa kasvattava ryhmittymä.

Phantom Libertyn juttu eivät ole jengien välienselvittelyt Night Cityssa, vaan enemmänkin teollisuusvakoilu. Pääosassa on Idris Elban Solomon Reed. Hän on aiemmin toiminut FIA-nimisessä vakoojaorganisaatiossa. Hiljaista on kuitenkin ollut jo vuosia, mutta nousevaa uhkaa vastaan on toimittava. Keanu Reevesin Johnny Silverhandin lailla Reed on vangitseva hahmo, joka saa jatkamaan pelaamista. Niin ja Silverhand on hänkin taas palannut.

Pelattavuuden puolesta Phantom Liberty on hyvin samanlainen kuin peruspelikin. Osa pahiksista ja pomovastuksista on uusia. Kokonaan uutta on uusi pelattava alue Dogtown. Slummimainen alue on juuri sellainen, jossa voi odottaa kohtaavansa kaikenlaista epämääräistä ainesta. Pelaaja voi puhua itsensä ulos tilanteista, mutta jos se ei onnistu, on väkivalta aina vaihtoehto. Dogtownissa on joukko sivutehtäviä ja muuta puuhaa tarjolla niille, jotka haluavat pelata enemmän. Näin vain pienen osan laajennuksesta, mutta kaikesta päätellen Phantom Liberty tulee olemaan mittava.

Tämä on mainos:

Mukana on odotetusti uusia aseita, uusia kykyjä (kokonaan uusi kykypuu) ja Cyberware, minkä avulla V pääsee kokeilemaan uudenlaisia pelityylejä. Kokeilemani demon lyhyyden vuoksi on vielä mahdotonta sanoa, miten nämä uudet ominaisuudet vaikuttavat varsinaiseen pelaamiseen.

Jos Cyberpunk 2077 jäi aikoinaan kokeilematta, kannattaa sitä kokeilla nyt. Tarina saatetaan päätökseen Phantom Libertylla, ja jossain mielessä se on sääli, sillä ainesta muuhunkin olisi ollut. Phantom Liberty julkaistaan 26. syyskuuta 2023.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077Cyberpunk 2077
Tämä on mainos:

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä