Suomi
Gamereactor
ennakot
Destiny 2

Destiny 2: Forsaken - Gambit

Destiny 2:n Forsaken-laajennuksen uusi pelimuoto Gambit oli pelattavissa Gamescomissa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Destiny 2:n uusi laajennus on enää muutaman viikon päässä, ja nyt on aika katsoa, miltä näyttää uusi laajennus Gambit. Tulossa on varsin perustavanlaatuisia muutoksia koko Destiny 2 -peliin. Ensimmäistä kertaa sarjan historiassa PvP sekoittuu PvE-pelaamiseen, ja Gambit on todella hauskaa.

Ideana on, että kaksi neljän hengen joukkuetta saavat tilaisuuden tavata toisensa, jonka jälkeen molemmat partiot siirtyvät kartan eri päihin, jossa ne eivät voi nähdä toisiaan. Kyseessä on pisteisiin pohjautuva pelimuoto, ja voittaakseen on piestävä pomovastuksia ja vihollisia keräten niiden tiputtamia pieniä kappaleita.

Jujuna on se, että on mahdollista sabotoida vastapuolen toimia lähettämällä "blokkereita" samalla, kun laittaa pankkiin omia pieniä kappaleitaan. Blokkeri on käytännössä pahis ja niin kauan kuin moinen on aktiivinen, ei vastapuoli saa kerätyksi pisteitä. Lopullinen maali on 75 pistettä, jolloin kartalle ilmaantuu pomovastus Primeval, ja sen ensimmäisenä piessyt joukkue voittaa.

Destiny 2Destiny 2
Tämä on mainos:

25 kerätyn pisteen välein avautuu portaali, jonka avulla voi tunkeutua vastapuolen peliin yksi pelaaja kerrallaan tuhoa tekemään. Jos onnistuu päästämään päiviltä vastapuolen pelaajan, tämä menettää kaikki kantamansa pienet kappaleet. Moinen saattaa olla kohtalokasta joukkueen menestyksen kannalta. Toinen juju on, että jos vastapuoli on saanut kutsuttua Primevalin paikalle, jokainen hengestään päässyt pelaaja palauttaa Primevalille osan tämä terveyspalkista. Tällä tavalla on mahdollista jarruttaa vastapuolen edistystä sen verran, että oma joukkue saa heidät kiinni.

Niskan päälle pääsee se joukkue, joka päästelee pahiksia tehokkaimmin hengiltä ja käyttää älykkäästi blokkereita. Tämä tietysti vaatii yhteistyötä ja ajoittain jopa johtamista. Gambitin tekee viihdyttäväksi jatkuva paine kerätä pieniä kappaleita ja samaan aikaan pitää yllä valmiutta mahdollisten tunkeilijoiden varalta. Monen asian tekeminen samaan aikaan saavuttaa näin uuden tason osoittaen samalla, miten toimiva ja vankka Destiny 2:n peruspelattavuus on. PvE- ja PvP-pelaamisen sekoittuminen toimii moitteetta. Julkaisussa Gambitissa on neljä eri karttaa.

Gambit vaikuttaa pelimuodolta, joka tulee kasvamaan Destiny 2:n mukana. Bungien tuntien pelimuodolle on jo suunnitelmia tulevaisuuden varalle.

HQ
Tämä on mainos:
HQ
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Destiny 2: Curse of Osiris DLCScore

Destiny 2: Curse of Osiris DLC

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Bungien kaltaisen ison ja ammattitaitoisen studion luulisi oppivan virheistään. Ensimmäinen Destiny on kuitenkin näemmä jäänyt unholaan, sillä Curse of Osiris -lisäri toistaa kaikki isiensä virheet.Ladataan seuraavaa sisältöä