Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Deus Ex: Mankind Divided

Deus Ex: Human Revolution ja Mankind Divided myyneet yhteensä yli 12 miljoonaa kappaletta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pelisarja Deus Ex laitettiin tauolle sen jälkeen, kun Deus Ex: Mankind Divided ei saavuttanut riittäviä myyntejä julkaisija Square Enixin silmissä. Vuonna 2016 julkaistun pelin arvion pääsee lukemaan täällä. Kuitenkin Mankind Divided ja aiempi Human Revolution myivät yhdessä oikein mukavasti.

Embracer Group ostaa itselleen Square Enixin länsimaiden toiminnot, ja samassa yhteydessä selvisi, että pelikaksikko myi yhteensä yli 12 miljoonaa kappaletta. Ei ole tiedossa, miten lukema jakautuu pelien kesken, mutta ainakin luvussa on laskettuna Human Revolutionin niin sanottu Director's Cut.

Deus Ex: Mankind Divided

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
GR Livessä tänään PS Plus -pelit

GR Livessä tänään PS Plus -pelit

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

GR Livessä pelataan tänään viimeisimpiä PS Plus -pelejä, joten odotettavissa on ainakin Deus Ex: Mankind Dividedia ja Batmania. Liity mukaan katsomaan ja kommentoimaan...Ladataan seuraavaa sisältöä