Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Deus Ex: Mankind Divided

Deus Ex: Mankind Divided saa Mac ja Linux -tuen vielä tänä vuonna

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Eidos Montreal on vahvistanut tänään, että Deus Ex: Mankind Divided on tulossa lähikuukausina myös Mac ja Linux -pelaajien iloksi. Pelihän ilmestyi konsoleille ja PC:llä Windowsille jo elokuun lopussa, mutta käännös muille suosituille käyttöjärjestelmille jäi uupumaan.

Tänään julkistetun lehdistötiedotteen mukaan Linux/Mac-version hoitaa Feral Interactive ja se ilmestyy loppuvuoden aikana. Tarkkaa julkaisupäivää ei vielä paljastettu, mutta minimijärjestelmävaatimukset sekä suositukset luvatiin julkistaa jo lähiviikkoina.

Gamereactorin arvion Deus Ex: Mankind Dividedista voi muuten tsekata täältä.

Deus Ex: Mankind Divided

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
GR Livessä tänään PS Plus -pelit

GR Livessä tänään PS Plus -pelit

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

GR Livessä pelataan tänään viimeisimpiä PS Plus -pelejä, joten odotettavissa on ainakin Deus Ex: Mankind Dividedia ja Batmania. Liity mukaan katsomaan ja kommentoimaan...Ladataan seuraavaa sisältöä