Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
ennakot
Diablo II: Resurrected

Diablo II: Resurrected, betailun tunnelmia

Diablo II on pian taas täällä!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Diablo II: Resurrected on parasta, mitä Diablon maailmassa on tapahtunut vuosikausiin. Kolmanteen Diabloon verrattuna Diablo II: Resurrected on synkempi, tempoltaan merkittävästi hitaampi, ja myös armottomampi peli. Kädestä pitelyä on paljon vähemmän, kuolemasta rangaistaan enemmän ja esimerkiksi ominaisuus- tai kykypisteiden uudelleenasettaminen ei onnistu kuin muutaman hassun kerran per hahmo (ja betassa kerran).

Audiovisuaalisesti peli on modernisoitu täysin välivideoita myöten. Ja voi veljet millä pieteetillä se onkaan tehty! Kaikki Diablo II: Resurrectedissa on toteutettu täysin uskollisesti alkuperäiselle Diablo II:lle, joka pyöriikin kulissien takana kaikkine teknisine yksityiskohtineen. Näistä merkittävin lienee 24 fps -ruudunpäivitysnopeus, jonka päälle hyökkäysanimaatioiden ja esimerkiksi osumista palautuminen tapahtuu. Resurrectedin kanssa ruudunpäivityksen saa kuitenkin säädettyä monitorilleen sopivaksi, vaikka pelimekaaniset päivitykset tapahtuvatkin 24 fps -menon mukaan.

Diablo II: ResurrectedDiablo II: ResurrectedDiablo II: Resurrected
Tämä on mainos:

Diablo II: Resurrected tuntuu juuri siltä, miltä rakkaudella tehdyn Diablo II -remasteroinnin kuuluukin. Aika kultaa muistot, sillä Diablo II: Resurrected tuntuu juuri siltä Diablo II:lta, joita tuhannet tunnit tuli aikoinaan hakattua. Reaaliaikaisesti vanhan ja uuden välillä siirtyvä F5-painike paljastaa kuitenkin totuuden. Alkuperäinen 800x600 pikseliin rajattu, nykivä pikselipuuro on melko jäätävää katsottavaa verrattuna moderneilla valaisu- ja varjoefekteillä toteutettuun 3D-mallien päällä pyörivään Diablo II: Resurrectediin.

Betassa sisältöä on normaalilla vaikeusasteella kahden ensimmäisen Actin verran. Betassa Battle.netiin pakotetaan, mutta julkaisuversiossa verkosta irrallaan pelaaminen on mahdollista. Offline-hahmoaan ei saa kuitenkaan koskaan verkkoon, mikä on hyvä muistaa. Syyskuun 23. päivän julkaisuversiossa on mukana niin Diablo II kuin Lords of Destruction -lisäosa.

Diablo II: ResurrectedDiablo II: ResurrectedDiablo II: ResurrectedDiablo II: Resurrected

40 euron hintalappu ei tunnu edulliselta kertaalleen julkaistulle pelille, mutta kaikesta paistaa läpi uskomattoman syvällinen yksityiskohtiin panostaminen. Tätä uudelleenversiota on tehty vuosia ja sen huomaa.

Tämä on mainos:

Diablo II: Resurrectedin myötä Diablo II tulee saataville nyt ensimmäistä kertaa myös konsoleille, ja pelaaminen toimii perinteisellä peliohjaimella kuulopuheiden perusteella todella kivuttomasti. Tätä ei todella ohittaa!

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä