Suomi
Gamereactor
arviot
Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes

Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes

"Vaikka peli on maustettu supersankareilla, ei se eroa paljon edeltäjästään tai ole edes paljon parempi."

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes on ainoastaan hieman kehittyneempi versio viime vuonna ilmestyneestä Disney Infinitystä. Tällä kertaa lisäarvoa lyödään tosin mukaan Marvelin supersankarien avulla.

Perusperiaate on sama kuin ensimmäisessä osassa ja Skylanders-sarjassa: asettamalla figuurin tai sisältökolikon portaalin päälle ilmestyy se myös itse peliin. Pelisetit avaavat portaalin taas kokonaisia pelimaailmoja temmellettäväksi. Peruspaketissa tulee mukana Marvelin Avengers -maailman avaavan pelisetin lisäksi kolme figuuria. Lisää pelattavaa saa tietty ostamalla lisäosia. Alkuperäisen Disney Infinityn hahmot ja kolikot toimivat myös tässä pelissä, mutta valitettavasti pelimaailmat eivät ole keskenään yhteensopivia. Myöskään uusia hahmoja ei voi käyttää vanhan pelin kanssa.

Testattavana olleen Avengers-pelisetin maailmana toimiva New York on todella aneemisen näköinen paikka. Kaduilla vaeltelee vain muutamia asukkaita, ja kaikki ajoneuvot näyttävät toistensa kopioilta. Avoin maailma ei tarjoa myöskään paljon tekemistä. Siellä on toki paljon minipelejä ja tehtäviä, mutta kaikki noudattavat samoja peruskaavoja.

Disney Infinity 2.0 on suunniteltu toki pienimpiä pelaajia silmällä pitäen, mutta sisältöön olisi voinut ja pitänyt panostaa enemmän. Muutamia hyviä ideoita tuli vastaan, kuten esimerkiksi hahmon vaihtaminen ensimmäisen kuollessa. Jos vaihtaa nopeasti sankaria entisen kaatuessa, voi toimintaa jatkaa välittömästi toisella. Tosin jos tuore sankari ei ole tarpeeksi kovalla tasolla, niin pomotaisteluissa voi tulla turpiin. Pomoista ei ole muuten haastetta, sillä ne kaatuvat helposti yksinkertaisilla taistelurutiineilla.

Tämä on mainos:

Lelulaatikko on tälläkin kertaa huomattavasti hauskempaa ajanvietettä kuin varsinaiset pelisetit. Editorin avulla voi rakentaa omia tasoja ja haasteita, ja se varmistaa että väsätyistä maailmoista tulee automaattisesti temaattisia. Rakentelu onnistuu yksitellen tai erilaisten mallien avulla, ja mukana on myös mahdollisuus ladata toisten tekemiä maailmoja. Omia hengentuotteita voi laittaa halutessaan tarjolle muiden nautittaviksi.

Lelulaatikon sisällä voi myös pitää hauskaa kolikoilla luotavista minipeleistä, jotka vaihtelevat "luolastojen" romppauksista tornipuolustukseen. Mistään monimutkaisista tehtävistä ei ole kyse, mutta ainakin ne ovat viihdyttäviä. Pidin myös My Interior -pelimoodista, jossa pääsee rakentelemaan ja koristelemaan pikkuruista maailmaa. Puuhasteltavaa siis riittää joksikin aikaa jopa perussetin kanssa.

Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroesin viehätysvoima riippuu siitä, miten paljon pitää sekä Disneyn satuhahmoista että Marvelin supersankareista. Viime vuonna julkaistuun versioon verrattuna se sisältää kuitenkin kovin vähän uutta. Lelulaatikko on entistä parempi, mutta varsinaiset pelisetit ovat edelleen tylsiä. Edes ulkoasussa ei ole tapahtunut juurikaan kehitystä, ja jopa Xbox Onen versio näyttää vain "ihan ok" -tasoiselta. Ehkä tämä kielii ongelmista siinä, että peli kehitettiin yhtä aikaa eri sukupolville.

Disney Infinity 2.0: Marvel Super HeroesDisney Infinity 2.0: Marvel Super HeroesDisney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes
Tämä on mainos:
Disney Infinity 2.0: Marvel Super HeroesDisney Infinity 2.0: Marvel Super HeroesDisney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes
07 Gamereactor Suomi
7 / 10
+
Lelulaatikossa leikkiminen on hauskaa, Marvelin sankarit
-
Pelisettien tehtävät ovat tylsiä, maailmat ovat elottomia, hahmonkehitys tuntuu turhalta
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Disney Infinity 2.0 ei unohda Disneytä

Disney Infinity 2.0 ei unohda Disneytä

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Disney Infinity 2.0 oli varsin ronskisti esillä E3:ssa, ja Gamereactor haastatteli sen tuottajaa Mathew Solieta tästä Disney-kokemuksen uudesta sukupolvesta.Ladataan seuraavaa sisältöä