Suomi
Gamereactor
arviot
Dragon Age II

Dragon Age II: Legacy -lisäosa

Alkuperäisen Dragon Agen lisäosat olivat laadultaan melkoisen heitteleviä. Muutaman hyvän vastapainoksi pelaajille tarjottiin ladattavaksi Witch Huntin tapaisia, hutaisten läpi pelattavia tekeleitä. Siksi olisi ensiarvoisen tärkeää, että Dragon Age 2:n ensimmäinen ladattava lisäosa "Legacy" aloittaisi väistämättä sitä seuraavien ladattavien sarjan vahvasti. Valitettavasti pelaajille tarjotaan uutta noidanmetsästystä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tarinaa sen kummemmin etukäteen pilaamatta Hawke & Co. lähtee liikkeelle kyllästyttyään rikollisorganisaatio Cartan jatkutaan häiriköintiin. Varricilla on muuten normaalia enemmän tekemistä tapahtumien kanssa, joten kääpiövaras kannattaa napata mukaan. Cartan tukikohdassa vierailu kääntyy tietenkin pian reissuksi kohtaamaan Jotain Ihan Muuta. Soppaan sekoitetaan muinainen vankila, sen vähemmän ystävälliset asukit ja Hawken isäpappa. Pääjuonen paljastama sukuhistoria lienee tarinallisesti lisärin parasta antia. Sivujuonet jäävät lyhykäisiksi ja ohkaisiksi, ja käsittävät lähinnä X kappaletta tavaranmetsästystä loppukohtausta kohti taistellessa.

Legacy on hyvin taistelupainotteinen sisällöltään. Varsinaisia pulmia ei vastaan tullut kuin yksi, ja keskustelujen kautta tehtäviä valintoja viljellään kitsaasti. Mitään uudistuksia mättöön ei ole rakennettu, joten vanhat tavat ja taktiikat pätevät edelleen. Erityisenä lisäharmina muutamat viholliset kestävät tolkuttoman paljon rankaisua tarjoamatta kuitenkaan varsinaista vastusta edes hieman hereillä olevalle pelaajalle normaalivaikeustasolla.

Kestopisteiden ryöstöviljelyn voi pahamielinen väittää olevan pelin pitkittämistä varten.
Lisäosa on nimittäin todella lyhyt ihan millä mittatavalla laskettuna. Kun loppu koittaa jo kahden pelitunnin jälkeen huolellisen paikkojen nuohoamisenkin jälkeen, ei voi kuin ihmetellä 8 euron hintalappua. Yksi uusi haarniska (jonka viimeinen osa tulee vasta lopputaistelun jälkeen) ja ase ei paljoa lämmitä, kun vasta alkuun päästyään koko paketti on nähty ja koluttu. Hinta/peliaikasuhde esimerkiksi Fallout New Vegasin lisäosiin verrattuna on varsin aneeminen.

Kohtuullinen tarinapuoli ei pelasta Legacya päätymästä ladattavien lisäosien "Varoittavat esimerkit" -laatikkoon. Jos Dragon Age 2 on tämän hetken suosikkipelisi, ja koko peruspeli on jo kolmasti läpi pelattu, Legacylle voi antaa mahdollisuuden. Ostopäätöksen molemmin puolin keikkuvan kannattaa heittää alimittaiset takaisin järveen kasvamaan.

Tämä on mainos:
Dragon Age II
Dragon Age IIDragon Age II
Dragon Age IIDragon Age II
Tämä on mainos:
05 Gamereactor Suomi
5 / 10
+
Taustatarina
-
Lyhyt Vähän uutta
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Dragon Age II: Legacy -lisäosaScore

Dragon Age II: Legacy -lisäosa

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Dragon Age 2:n ensimmäinen ladattava lisäosa on ilmestynyt ja Matti tarkisti mitä uutta perintöä se tuo lohikäärmeiden aikaan.Ladataan seuraavaa sisältöä