Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Resident Evil Village

Elokuva-ohjaaja syyttää Resident Evil Villagea hirviönsä kopioimisesta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Capcomin Resident Evil Village on ulkona, ja Gamereactorin arvion voi lukea täällä. Pelissä on monenlaisia kauheita olioita, mutta väitteiden mukaan kaikki eivät ole Capcomin oman luovuuden tulosta. Hollantilainen elokuva-ohjaaja Richard Raaphorst on sitä mieltä, että yksi tietty hirviö on varastettu hänen vuoden 2013 elokuvastaan Frankenstein's Army. Hän kertoi harminsa julki LinkedInissä.

"In 2013 I directed my film Frankenstein's Army. It's a crazy monster movie filled with my own creature designs, one of which has been used - completely without authorization or credit in the newest Resident Evil game."

Juonipaljastuksen vuoksi kyseistä hirviötä ei ole tässä uutisessa mukana, mutta yhtenevyydet näiden kahden olion kesken ovat selvät. LinkedInin käyttäjä Daniel Ponce kuitenkin huomautti, että Capcom on noteerannut ohjaajan innoituksen lähteenä.

"Not taking sides here but after beating the new Resident Evil game, you can go through their Concept Art files in the game (in the bonus section) and they do mention that this creature was based on a creature from the 'Frankenstein' movie."

Jos ei muuta niin pelaavan kansan kiinnostus elokuvaa Frankenstein's Army kohtaan on noussut kohisten.

Resident Evil Village

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä