Suomi
Gamereactor
arviot
Fable II

Fable II: See the Future

Fable II oli niitä pelejä, jotka jakoivat pelaajakunnan tehokkaasti - yhdet ihastuivat tyylipuhtaan tunnevetoiseen satupeliin, toiset vauhdikkaaseen ja sujuvaan taisteluun, kolmannet vain polttivat hermonsa sievistelevään ja mustavalkoiseen moraalijärjestelmään. Pelin toinen latauspaketti, See the Future, tarjoaa enemmän kahta ensimmäistä ja vähemmän jälkimmäistä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Siinä missä Knothole Island tarjosi vain yhden tarinakaaren, See the Futuren anti koostuu useammasta pienestä. Kunkin tarinan aloittaa vain ihan pikkasen kirottu esine, jotka tuttu humpuukitaikakalujen kauppias Murgo trokaa pelaajalle sopuhintaan. Ensimmäinen vie lasisen lumisadepallon sisään, jossa kuolleet sielut kansoittavat väritöntä mustavalkokylää, ja kurjat värihaamut kiusaavat väkeä. Toinen alkaa kultaisesta kallosta, joka sinkoaa sankarin kalmistoon pukuleikkimään. Kolmas minitarina on se, josta paketti ottaa nimensä: se vilauttaa Albionin tulevaisuutta, ehkäpä vielä julkistamatonta Fable III:a.

Se mikä Fablessa on aina ollut hyvää löytyy myös See the Futuresta. Paketti lisää peliin asuja, kampauksia, värejä sekä mahdollisuuden leipoa lemmikkirakista damatialainen, husky tai muu roturekku. Lisäksi se avaa entistä ehomman Coliseumin, jonka pistehippaerissä voi testata taitojaan Fablen miekan, magian ja mustaruudinkäryisessä taistelusysteemissä ihan tosissaan ja mittatikun kanssa.

Vanhat Fable II -fanit löytävät paketista suunilleen sen verran sisältöä ja vinkeän omalaatuista sisältöä kuin MS-pisteidensä vastineeksi odottivatkin. Jos taas pelille ei lämmennyt ennen, mieli tuskin muuttuu nytkään. Pelillisesti See the Future on on aina sujuvaa, tunnelma on sadunomaisen arvoituksellinen ja grafiikka on yhtä kaunista kuin mitä Fable II:lta on tottunut odottamaan.
Sen sijaan See the Futuren tarinankerronta on, jos mahdollista, vieläkin hajanaisempaa kuin aikaisempien osien. Tarinoita kalukauppiaan kirottujen kamojen taustalla saa etsiä kirjoista ja muistiinpanoista matkan varrelta, ja sittenkin jää vähän epäselväksi, mistä oikeastaan oli kyse. Ennen kaikkea lisäosan otsikkoon liittyvät odotukset jäävät hieman orvoiksi: se jää enemmän lupaukseksi Fable III:n suhteen kuin oikeaksi pelisisällöksi.

Fable II
Tämä on mainos:
Fable II
Fable II
Fable II
Fable II
Tämä on mainos:
Fable II
Fable II
Fable II
Fable II
Fable II
Fable II
Fable II
Fable II
Fable II
Fable II
06 Gamereactor Suomi
6 / 10
+
Uusia vaatteita ja muuta sälää, rotukoirat
-
Haparoivat juonikuviot, kolmas tarina onkin vain mainos
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Käyttäjäarviot

  • Mameluck
    Peter Molyneux eli "Petteri Mölytoosa" on tunnetu nimi pelaajien kielissä. Hänet tunnetaan hypetyksen kuninkaana ja tämän takia monet... 8/10

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Fable II: See the FutureScore

Fable II: See the Future

ARVIO. Kirjoittaja Susi Vaasjoki

Fable II:n lisäosa See the Future ontuu tarinankerronnalta, mutta irtosälän ansiosta saadaan rahalle vastinetta.

4
Fable IIScore

Fable II

ARVIO. Kirjoittaja Jukka Moilanen

Osittain epäonnistuneen Fablen jatko-osa on kaikilla osa-alueilla edeltäjäänsä parempi. Albionin fantasiamaassa viihtyy hyvin.Ladataan seuraavaa sisältöä