Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
FIFA 22

FIFA 22, tässä on se suosituin joukkue suosituimman tuuletuksen kera

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

FIFA 22 julkaistiin 1. lokakuuta 2021, ja Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä. Electronic Artsilla on tapana julkaista mielenkiintoisia tilastoja peleistään, ja taas on sellaisen aika.

Suosituin joukkue on Paris Saint-Germain, ja suosituin tuuletus on liukua polvillaan. Mutta mitä muuta? Katso kuva alta.

EDIT 28.10.2021 klo 11:35: EA kertoi maailmalle virheellisiä lukuja, ja haluaa nyt korjata tämän virheen.

Matches played: 2.1 billion -> 1.1 billion
Minutes played: 46 trillion -> 12.3 billion
Matches per day: 89 million -> 51 million

"On Friday we shared an infographic which included metrics regarding the time played, matches played, and average matches played per day by our community in the first 22 days of FIFA 22. Over the weekend, we discovered some calculation errors in the data, and after reviewing our gameplay analytics we wanted to make sure the accurate and still record-breaking player engagement was reflected in your article and on our website."

FIFA 22

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä