Suomi
Gamereactor
arviot
Forza Motorsport 3

Forza Motorsport 3: Autoweek Car Show Pack

Pohjois-Amerikan yhden suurimman autonäyttelyn, International Auto Shown ja Forza Motorsport 3:n kehittäneen Turn 10:n yhteistyö poiki peliin sen toisen laajennuspaketin ja kymmenen täysin uutta 2009 ja 2010 vuoden automallia.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Autoweek Car Show Packista löytyvät seuraavat autot: 2009 Audi RS 6, 2010 Ford Shelby GT500, 2009 Lotus 2-Eleven, 2010 Aston Martin One-77, 2010 Porsche Boxster S, 2009 Audi R8 LMS Show Car, 2010 Pagani Zonda R, 2010 Saleen S5S Raptor, 2010 BMW Motorsport M6 Coupe ja 2010 Chevrolet Corvette Grand Sport. Tarkasti mallinnettu kokoelma sisältää autoja B-luokasta aina R2-luokkaan asti, pääosan painottuessa monille mieluisimpiin suhareihin, eli A- ja S-luokkiin.

Paketin sisältö on valittu ja tasapainotettu varsin mukavasti, ja monet autoista lunastavat välittömästi paikkansa autotallista. Vinkuvarturboinen Saleen S5S Raptor on kaikkien sivuluisufanien valinta, Lotus 2-Elevenin luottaessa asvalttia nuolevaan kurvailuun. Hävyttömän tehokas Aston Martin One-77 on tiellä pysyessään mahdollisesti luokkansa nopein vempele.

Autovalikoima on ylipäätänsä hyvin koottu, ja sisältää monia persoonallisia ajokkeja tuttuja ratoja piristämään. Uusia autourheilun näyttämöitä paketti ei valitettavasti sisällä. Neljänsadan mikkipisteen hintaisena Forza Autoweek Car Show Pack on kelpo valinta kenen tahansa talliin sisäänajettavaksi, jos peruspelin asvaltinnielijät on jo kurvailtu puhki.

Forza Motorsport 3
Tämä on mainos:
Forza Motorsport 3
Forza Motorsport 3
Forza Motorsport 3
Forza Motorsport 3
Tämä on mainos:
Forza Motorsport 3
Forza Motorsport 3
Forza Motorsport 3
Forza Motorsport 3
09 Gamereactor Suomi
9 / 10
+
Hyvä valikoima, persoonallisia autoja
-
...mutta vain autoja
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Forza Motorsport 3Score

Forza Motorsport 3

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Paranneltu fysiikkamoottori takaa tarkan ajotuntuman ja laveat muokkausmahdollisuudet pitävät virettä yllä.Ladataan seuraavaa sisältöä