Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
ennakot
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Hearthstone: Galakrond's Awakening

Pakollinen seikkailu, joskaan ei oikeasta syystä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Galakrond's Awakening on uusi Hearthstone-seikkailu, ja itse asiassa se ensimmäinen osuus on saatu tänään linjoille. Kyseessä ei ole laajennus (ilmainen sisältö rajoittuu korttien esittelyyn). Tarjolla on kampanja (tässä tapauksessa kaksi), jossa kohdataan tekoälyn ohjastamia pomovastuksia.

Tärkein ominaisuus on, että Galakrond's Awakening palkitsee pelaajansa erityisillä korteilla. Tämä tekee käytännössä Galakrond's Awakeningin pakolliseksi kaikille kilpailullisille pelaajille, sillä kyseisiä kortteja ei saa mitenkään muuten haltuunsa. Tämä ei välttämättä miellytä niitä, jotka haluaisivat tarjolla olevat kortit, mutta joita ei kiinnosta se sisältö, jonka läpi heidän on kahlattava.

Itse seikkailu jakautuu neljään osaan, jotka julkaistaan seuraavasti:

Tämä on mainos:

- Chapter 1: 21. tammikuuta
- Chapter 2: 28. tammikuuta
- Chapter 3: 4. helmikuuta
- Chapter 4: 11. helmikuuta

Jokaisessa osiossa on kaksi kampanjaa kolmen pomovastuksen kera, ja tarjolla on neljä korttia. Poikkeuksena on ensimmäinen osio, jossa on seitsemän korttia. Toisin sanoen kaikkiaan seikkailussa on 24 pomovastusta ja 35 erityistä korttia. Jokainen pomovastus on kohdattavissa joko Normalilla tai Heroic Modella, ja kortin saadakseen on kukistaminen pakollista ainoastaan Normalilla. Hintaa jokaisella osiolla on 6,99 euroa tai 700 kultakolikkoa. Kokonaisuus lähtee sitten mukaan hintaan 19,99 euroa. On syytä painottaa, että ensimmäinen kampanja League of Evil on ilmainen kaikille pelaajille, mutta League of Explorers -kampanjasta pitää sitten jo maksaakin.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Galakrond's Awakening seuraa juonessaan League of Evilin ja League of Explorersin yhteenottoa. Jokaisessa Leaguen kampanjassa pelataan yhdellä jäsenellä vastapuolen Leaguen pomoa vastaan. Normalilla peli pakottaa pelaamaan Blizzardin antamalla pakalla. Ensimmäinen osio toimii esimerkkinä, ja Normalilla pelaaminen on varsin helppoa. Heroicilla tilanne muuttuu. Pomovastukset ovat samoja, mutta niiden kyvyt ovat parempia, ja pahikset kohdataan omalla pakalla. Jos läpäisee osion Heroicilla, saa palkinnoksi erityisen pakan päällyksen.

Tämä on mainos:

Pomotaistot itsessään ovat kekseliäitä, ja tarina on hauskaa seurattavaa. Saatavat kortit ovat laadukkaita nekin. Toivottavasti sama pätee myös myöhempiin osioihin.

HQ
Hearthstone: Heroes of WarcraftHearthstone: Heroes of Warcraft
Hearthstone: Heroes of WarcraftHearthstone: Heroes of Warcraft

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Hearthstone: Murder at Castle NathriaScore

Hearthstone: Murder at Castle Nathria

ARVIO. Kirjoittaja Arttu Rajala

Mikä turmiollinen skandaali! Varjojen valtias Denathrius on verinen vainaa. Kuka on syypää, ja miten tämä murhamysteeri edes liittyy Blizzardin korttipeliin?Ladataan seuraavaa sisältöä