LIVE
HQ
logo hd live | Final Fantasy XIV
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   arviot
   Infamous: First Light

   Infamous: First Light

   Neonilla nekkuun! First Light valoittaa Fetchin taustoja Infamous: Second Sonin itsenäisessä lisäosassa.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Infamous: First Light kääntää kelloa taaksepäin Infamous: Second Sonia edeltäviin tapahtumiin. Pääosassa ei siis nähdä hulivili Delsin Rowea, vaan spottivaloon astuu PS4-pelin merkittävimpiin sivuhahmoihin lukeutuva Abigail "Fetch" Walker. Tämän neon-voimilla varustetun nuoren naisen elämä ei ole ollut herkkua, ja First Lightissä päästään todistamaan Fetchin veljen kohtaloa, kuinka neito jäi Conduit-voimaisia metsästävän D.U.P. -järjestön vangiksi ja miten hänen onnistui lopulta paeta Curdun Cay -vankilasta.

   Jos on pelannut Second Sonia, ovat Fetchin kyvyt tuttuja entuudestaan, ja peliin pääsee sisälle alta aikayksikön. Vauhtia ei räimeestä puutu, sillä neon-voimilla viilettää tuhatta ja sataa ympäri kaupunkia, ja laserit singahtelevat taistelussa tyylikkäästi. Onpa mukaan saatu muutama uusikin isku, ja taitojen kehittymisen progressiojärjestelmä on erilainen kuin aiemmin. First Lightissä kykyjä parannellaan SP-pisteillä, joita ansaitaan päälle sadoista haasteista, joita on ripolteltu taisteluun, Lumen-valopallojen jahtiin sekä areenalle. Vaihtelevaa tekemistä on pikkupeliksi mukavasti tarjolla.

   Koko Seattle ei kuitenkaan ole pelattavissa, vaan alue on rajoitettu Space Needlen omaavaan pohjoiseen puoliskoon. Kaupungissa pyöritään takaumissa, ja tarina loikkii sopivin välein takaisin Curdun Cayhin, jossa Fetch selvittää kuulustelussa menneisyyttään. Curdunissa pääsee myös treenaamaan uusia kykyjä kovavalohologrammeja vastaan taisteluareenalla. Areenoita on nähty DLC-lisäreissä puutumiseen asti, mutta sentään tällä kertaa niissä on tarinana kannalta järkeä.

   Ulkoasultaan First Light on identtinen Second Sonin kanssa; ovathan tapahtumapaikat Curdun Caytä lukuun ottamatta tuttuja. Neon-voimat luovat silti kerrassaan hienon kontrastin synkän kaupunkinäkymän kanssa, ja peli on muikeaa katsottavaa. Myös ääninäyttely on hoidettu pomminvarmasti, eikä audiovisuaalisesta toteutuksesta keksi pahaa sanottavaa.

   Tämä on mainos:

   Infamous: First Light on erikoinen paketti. Se on myynnissä itsenäisenä latauspelinä PS Storessa, mutta on tuloillaan myös erillisenä levyjulkaisuna. Digitaalisena hinta on 15 euroa, ja tämän sisältö niukin naukin oikeuttaa. Kovin pitkää settiä on kuitenkin turha odottaa. Tarinan pelaa normaalilla läpi todella haipakkaasti, ja Second Son -veteraanin pitää aivan ehdottomasti aloittaa suoraan Hard-vaikeustasolla. Peliaikaa paisuttaa onneksi suhteellisen mukava määrä avoimen maailman kerättävää sekä haasteita. Nämä ovat keskimääräistä paremmin suunniteltuja, joten niitä hakkasi mielellään 100 prosentin tavoittelussa.

   First Light oli kokonaisuutena positiivinen yllätys. Kyllähän Sucker Punch laadusta tunnetaan, mutta tällainen itsenäinen lisäosa herätti epäluuloa. Murhe oli kuitenkin turha, ja peli on vauhdikas ja viihdyttävä setti supervoimilla rellestämistä. Jos siis Infamous-hammasta kolottaa Second Sonin jälkeenkin, on First Light suositeltava hankinta.

   HQ
   Infamous: First LightInfamous: First Light
   Tämä on mainos:
   Infamous: First LightInfamous: First Light
   07 Gamereactor Suomi
   7 / 10
   +
   Nätti kuin mikä, supervoimilla rellestäminen on aina yhtä hauskaa
   -
   Tekemistä voisi olla lisääkin hintaan nähden, hieman liian helppo
   overall score
   is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

   Aiheeseen liittyviä tekstejä

   5
   Infamous: First LightScore

   Infamous: First Light

   ARVIO. Kirjoittaja Arttu Rajala

   Neonilla nekkuun! First Light valoittaa Fetchin taustoja Infamous: Second Sonin itsenäisessä lisäosassa.   Ladataan seuraavaa sisältöä