Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
It Takes Two

It Takes Two muuntuu sekä elokuvaksi että TV-sarjaksi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pelaava kansa muistaa pelinkehittäjä Josef Faresin ennen kaikkea muinaisesta "F* the Oscars" -purkauksestaan The Game Awards -gaalassa. Hän on tehnyt myös kaverin kanssa pelaamista painottavan pelin It Takes Two, joka onkin kohonnut maailmanmaineeseen. Mielenkiintoista on sekin, että Fares aloitti uransa ruotsalaisena elokuvantekijänä.

Variety tietää nyt kertoa, että Fares on tekemässä niin elokuvaa kuin TV-sarjaakin pelistään It Takes Two yhdessä dj2 Entertainmentin kanssa. Puuhamiehinä eli "showrunnereina" ovat Pat Casey ja Josh Miller, jotka muistetaan Sonic the Hedgehogin ja tulevan Sonic the Hedgehog 2:n käsikirjoittajina. Varietyn saamien tietojen mukaan meneillään on parhaillaan tarjouskilpailu projektien kohtalosta. Faresin itsensä mukaan tarina- ja hahmovetoinen meno istuu hyvin elokuvaksi tai TV-sarjaksi.

"Since it has a strong narrative with many crazy characters and just as crazy co-op action moments, the potential is huge for a great adaption to film or television."

Gamereactorin arvion pelistä It Takes Two voi lukea täältä.

It Takes Two
It Takes Two

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
It Takes TwoScore

It Takes Two

ARVIO. Kirjoittaja Ossi Mykkänen

Todella hauska ja omaperäinen yhteistyöpeli kärsii pahasti ristiriitaisesta sisällöstä ja heikosta ohjauksesta

0
It Takes TwoScore

It Takes Two

ARVIO. Kirjoittaja Onni Ratala

Kahdelle pelaajalle räätälöity pulmaloikinta on läpileikkaus yhteistyöpelien historian parhaista hetkistä.Ladataan seuraavaa sisältöä