Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | Counter-Strike 2
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   Monty Python’s The Meaning of Life 4K

   Lauantain elokuva-arviossa 4K-käsittelyn saanut Monty Python: Elämän tarkoitus

   Monty Pythonin viimeinen elokuva parempana kuin koskaan.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto

   Lauantain aamussa Gamereactorin avustaja Matti Isotalo arvioi komedian Monty Python: Elämän tarkoitus.

   HQ

   Lue elokuva-arvio täällä.

   "Meaning of Life on esimerkiksi Brianin elämään verrattuna ennemmin sarja sketsejä kuin kokonainen ehjä elokuva. Se edustaa edelleen Pythonien surrealistista ja absurdia huumorintajua ovelta ovelle -elimenluovuttajineen ja Terry Gilliamin animaatiopätkineen Eric Idlen erinomaisia päähän soimaan jääviä kappaleita myöten. Sen tarinat on analysoitu vuoden 1983 jälkeen lukuisia kertoja, ja vitsien selittäminen lienee juuri niin huono idea kuin se kuulostaakin. Brianin elämästä tai Pyhän Graalin maljan metsästyksestä innostuneille on kuitenkin hyvä painottaa, että Elämän tarkoitus muistuttaa enemmän yksittäisiä löyhästi yhteen nidottuja pätkiä alkuperäisen sketsisarjan hengessä kuin kokonaista elokuvaa alkuineen, keskikohtineen, päähenkilöineen ja päätöksineen."

   Monty Python’s The Meaning of Life 4K

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä