Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Legoinen Luke Skywalker on sikamaisten hamstraajien uusi suosikki

Minifiguuri mukana Lego Star Wars: The Skywalker Saga Deluxe Editionissa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nykypolven pelikonsoleita on edelleen hankala saada, ja syynä tähän ovat paitsi saatavuusongelmat, myös sikamaiset hamstraajat, jotka ostelevat konsoleita naurettavia määriä kaupitellen vehkeitään moninkertaisella hinnalla takaisin kuluttajille. Hamstraajat näyttävät löytäneen uuden kohteen sikamaisuuksilleen: legoiset minifiguurit. Tarkemmin sanottuna kyse on Blue Milk Luke Skywalkerista, joka on saatavilla ainoastaan fyysisen Lego Star Wars: The Skywalker Saga Deluxe Editionin mukana.

Nintendo Lifen mukaan figuuria on alkanut ilmaantua eBayhin, ja hinnat liikkuvat 30-60 punnan välissä. Ja siis myynnissä on vain itse figuuri ilman peliä. Moinen johtanee siihen, että fyysisen Lego Star Wars: The Skywalker Saga Deluxe Editionin löytäminen vaikeutuu.

Gamereactorin arvion Lego Star Wars: The Skywalker Sagasta voi lukea täältä.

Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Löydä kuvasta Darth Vader

Löydä kuvasta Darth Vader

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Eilen 4. toukokuuta vietettiin Star Wars -päivää, ja sitähän sitten juhlittiin tavalla ja toisella niin mittavasti, että uutisia riittää useammallekin päivälle. Nyt Lego...Ladataan seuraavaa sisältöä