Suomi
Gamereactor
arviot
Little Kitty, Big City

Little Kitty, Big City juhlistaa kissoja

Double Daggerin indietasoloikka haluaa hyödyntää menossa olevaa kissamaista menoa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Kissamaisia pelejä on saatu viime vuosina useita, joista Stray ja Cat Quest lienevät ne tunnetuimmat. Little Kitty, Big City on indiekehittäjä Double Dagger Studion ensimmäinen peli, joka on saatavilla Switchille, PC:lle ja Xboxille.

Little Kitty, Big Cityn päähenkilönä on vihreäsilmäinen kissa, joka putoaa korkealla olevasta asunnostaan kesken unien. Pudotuksen katkaisee varis, ja näin kissa päätyy kadulle keskelle outoja paikkoja. On päästävä takaisin kotiin, ja siinä auttavat katujen muut eläimet.

Avoimessa maailmassa on monenlaista tehtävää, ja useissa on kyse ongelmien aiheuttamisesta. Kävelijöitä voi kampittaa, kukkaruukkuja alas sysätä ja lintuja kiinni ottaa. Tekemistä riittää, ja onneksi aina läsnä on tunne edistymisestä.

Tämä on mainos:

Pelaamalla tienaa kiiltävää, joka toimii sisäisenä valuuttana. Näin pääsee ostamaan uusia hattuja kissalle. Mukana on tasoloikkaa, sillä hyppimällä korkealle voi löytää lisää sitä kiiltävää. Pelissä on kaikkiaan 42 kosmeettista esinettä. Peli tuntuu kissojen juhlistamiselta. Pelaaminen laittaa hymyilemään, ja koska tehtäviä voi tehdä omaan tahtiin, on pelaaminen rentouttavaa.

Nintendo Switchillä on huomattavissa ajoittaisia teknisiä ongelmia. Ajoittain kissa menee osittain rakennuksen reunuksen sisään, ja kerran hypin toistuvasti bugin vuoksi veteen ja sieltä pois. Mitään isompaa ongelmaa ei ole, joten toivottavasti Double Dagger Studio saa hiottua loputkin ongelmat pois.

Loppuun pääsee 2-5 tunnissa, mikä on varsin lyhyt kesto verrattuna vastaavalla hinnalla varustettuihin indie-peleihin. Pelin jälkipuoliskolla saa kartan, josta näkee ympäristön. Olisin halunnut mahdollisuuden tehdä karttaan merkintöjä, jotta suunnistaminen olisi ollut mukavampaa.

Little Kitty, Big City on hurmaava indie-peli kissojen ystäville. Switchin teknisistä ongelmista huolimatta runsaat tehtävät ja mukava tunnelma luovat yhdessä miellyttävän pelikokemuksen. Lyhyt kesto ja suunnistamisen ongelmat ovat valitettavia, mutta kosmeettiset tavarat ja tekemisen runsaus tyydyttävät.

Tämä on mainos:
Little Kitty, Big CityLittle Kitty, Big CityLittle Kitty, Big City
Little Kitty, Big CityLittle Kitty, Big CityLittle Kitty, Big City
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
+
Kissojen juhlaa, rentouttava kokemus, paljon mukavaa tehtävää
-
Kestoa vain 2-5 tuntia, ajoittaiset tekniset ongelmat, karttaan saisi pystyä merkitsemään paikkoja itse
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä