Suomi
Gamereactor
laitearviot

Logitech Litra Beam on helppokäyttöinen ja pätevä lisävalo kunnianhimoiselle suoratoistajalle

Tästä ei lisävalaistuksen käyttöönotto enää helpommaksi muutu.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
Logitech Litra Beam on helppokäyttöinen ja pätevä lisävalo kunnianhimoiselle suoratoistajalle

Logitech on päättänyt panostaa kuluvan vuoden aikana suoratoistajien valaistuslaitteisiin. Heinäkuun lopulla arvioin Logitech Litra Glow'n, jonka tuottama valo oli oikein hyvää, mutta laite kärsi lelumaisesta rakenteestaan. Juuri tämän puutteen korjaa Logitech Litra Beam, joka on sekä kooltaan että vankalta olemukseltaan juuri sellainen, joka suoratoistajan on sekä helppo ottaa käyttöön että myös säätää mieleisekseen. Jos siis kaipaa parempaa valaistusta omiin lähetyksiin, on 120 euron hintainen Litra Beam ainakin vakavan harkinnan arvoinen.

Kuten jo mainitsin, on käyttöönotto juuri niin helppoa kuin vain ikinä voi toivoa. Käyttöohjeena on laatikon kahdeksan selvää kuvaa, ja valaisimessa on kaikkiaan kolme erillistä osaa (tai neljä, jos johto lasketaan). Itse valo on nimensä mukaisesti yksi pitkä putki, joka kiinnitetään vankkaan harmaaseen varteen. Koko komeus seisoo hyvinkin painavan pyöreän jalan varassa. Kokonaisuus on lisäksi sellainen, että valaisimeen USB-liitännällä kiinnittyvä johto kulkee kätevästi varren ja jalan kautta tietokoneeseen. Yhdistäminen käy niinkin, että johdolla otetaan verkkovirrasta sähköä, ja varsinainen yhdistäminen tietokoneeseen tehdään Bluetoothilla.

Logitech Litra Beam on helppokäyttöinen ja pätevä lisävalo kunnianhimoiselle suoratoistajalleLogitech Litra Beam on helppokäyttöinen ja pätevä lisävalo kunnianhimoiselle suoratoistajalle
Tämä on mainos:

Varsinaista asennusta ei ole pakko tehdä, sillä valaisin on käyttökunnossa heti, kun sille syötetään virtaa. Valon lämpöä ja kirkkautta säädetään putken takaa hyvin yksinkertaisilla säätimillä, ja laitteiston päivitystä varten kannattaa asentaa Logitechin oma sovellus. Erilaisia asetuksia tai muita tuunailumahdollisuuksia ei siis oikeastaan ole, mutta eipä niitä tarvitsekaan.

Ja siinäpä se sitten onkin. Valoa voi siirrellä ja käännellä oman mielen mukaan tasapainottamaan sitä muuta valaistusta omassa suoratoistonurkassa. Omalla työpisteelläni pääasiallinen valonlähde on vasemmalla ylhäällä, ja pöytä kirkkaan valkoinen. Tämän vuoksi oikealle asetettu Logitech Litra Beam on juuri oikeassa paikassa tasapainottamassa valaistusta työpalavereiden aikana.

Satunnaiselle suoratoistajalle 120 euron hintalappu saattaa tuntua liian kovalta, mutta toisaalta panostukselleen saa ehdottomasti vastinetta. Jos siis haluaa omiin lähetyksiinsä parempaa valoa, on Litra Beam selvästi suositeltavampi ostos kuin aiemmin tänä vuonna arvioimani Litra Glow.

Logitech Litra Beam on helppokäyttöinen ja pätevä lisävalo kunnianhimoiselle suoratoistajalle
Tämä on mainos:
09 Gamereactor Suomi
9 / 10
+
Helppo koota, helppo ottaa käyttöön, tukeva, riittävästi säätöjä
-
Hinta saattaa hirvittää satunnaista suoratoistajaa
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


Ladataan seuraavaa sisältöä