Suomi
Gamereactor
uutiset
Trek to Yomi

Maanantain illan arviossa Trek to Yomi Nintendo Switchillä

Kuoppainen ja suttuinen miekan tie

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nyt on aika arvioida Nintendo Switchillekin saapunut Trek to Yomi, ja työn hoitaa Gamereactorin avustaja Petter Lundberg.

Lue arvio täältä.

"Elämää suuremmat ja tuotantoarvoiltaan isommat samuraipeliseikkailut ovat vältelleet Switch-konsolin pelivalikoimaan päätymistä, kun taas muilla konsoleilla säiläsankareiden kunniakoodistoa on koeteltu viime vuosina nimekkäiden julkaisujen muodossa. Sucker Punchin kehuttu Ghost of Tsushima -suurseikkailu (2020) ja saman pelin Iki Island -lisäosa (2021) ovat pitäneet Playstation-pelaajat miekan polulla, ja keväällä 2022 ilmestynyt Trek to Yomi tarjosi puolestaan vanhan liiton samuraielokuvien suuntaan astetta voimakkaammin viittaavan seikkailuelämyksen. Niin Playstationeilla, Xboxeilla kuin tietokoneillakin nähty sivulle rullaava Yomin-matka asettuu tammikuun 2023 lopussa myös Switch-samuraiden kuljettavaksi, ja omaleimainen pieni suuri samuraiseikkailu sopii Switchin idylliseen indiepelivalikoimaan kiistattomista käännösongelmistaan huolimatta."

HQ
Trek to Yomi

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Trek to YomiScore

Trek to Yomi

ARVIO. Kirjoittaja Rauno Lehtinen

Lyhyt, suoraviivainen ja kaunis kaksiulotteinen samuraiseikkailu.

0
Näin pyörii samurainen Trek to Yomi

Näin pyörii samurainen Trek to Yomi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Flying Wild Hogin tulossa oleva Trek to Yomi on härskisti ja selvästi innoittunut ohjaaja Akira Kurosawan elokuvista. Julkaisun pitäisi tapahtua 5. toukokuuta 2022, joten...Ladataan seuraavaa sisältöä